Na voljo: Na zalogi

Napihljiv Čoln Črpalka Adapter Neprepustnih Večnamensko Črpalka Zrak Zrak Ventil Adapter Za Kajak Napihljivih Postelj

(0 Mnenja Strank)

€1.93 - €2.77

Sku: d22572

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: JULYHOT

Bullet Točk:

1,Neprepustnih Uspešnosti: Izdelan iz visoko kakovostne plastike, adapter ima visoko tlačno trdnost.To je vzdržljiv z močno tesnilni in neprepustnih učinkovitosti, odlično uhajanje zraka uspešnosti.

2,Lahek in Prenosen: Lahek in prenosen, vmesnik je enostaven za prevoz in trgovino, ni potrebe, da se opravljajo različne vrste inflacije orodja.Multi-funkcijski ventil adapter lahko zadovoljili vse vaše potrebe in zmanjšati svoje breme.

3,Široka Uporaba: napajalnik je primeren za vse vrste surf paddle deske, kanu, kajak, napihljivi čolni, napihljivi postelj.

4,Enostavno Napihne: napajalnik omogoča enostavno napihne in deflacijo čolni.S tesnilom notranjosti, ne bo uhajanje zraka med adapterji.

5,Hitro Povezavo: napajalnik omogoča hitro povezavo med ročna črpalka ventil adapter in drugih ventilov kartice.

1.Neprepustnih Uspešnosti: Izdelan iz visoko kakovostne plastike, adapter ima visoko tlačno trdnost.To je vzdržljiv z močno tesnilni in neprepustnih učinkovitosti, odlično uhajanje zraka uspešnosti.

2.Lahek in Prenosen: Lahek in prenosen, vmesnik je enostaven za prevoz in trgovino, ni potrebe, da se opravljajo različne vrste inflacije orodja.Multi-funkcijski ventil adapter lahko zadovoljili vse vaše potrebe in zmanjšati svoje breme.

3.Široka Uporaba: napajalnik je primeren za vse vrste surf paddle deske, kanu, kajak, napihljivi čolni, napihljivi postelj.

4.Enostavno Napihne: napajalnik omogoča enostavno napihne in deflacijo čolni.S tesnilom notranjosti, ne bo uhajanje zraka med adapterji.

5.Hitre Povezave: napajalnik omogoča hitro povezavo med ročna črpalka ventil adapter in drugih ventilov kartice.

Specifikacija:

Premer: približno 3 cm/1.18 v

Material: PD6 steklenimi vlakni

Primeren za: paddle board, kanu, napihljivi čoln, napad čoln, napihljivi bazen, plavajočo vrstico, napihljive postelje, itd.

Seznam Vsebine:

1*Zračni Ventil Adapter

4*Zračne Šobe

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo