Na voljo: Na zalogi

90x55mm iz Nerjavečega Tabela Številka Ime Kraj za Kartico sim Fotografijo, Sliko Meni Memo Posnetke Cena Oznake Oznake Prijavite se Imetnik Zaslon Stojalo

(0 Mnenja Strank)

€3.04

Sku: d2214

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Ime: Kovinski Znak Držalo, Stojalo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Imetniki Kartice & Upoštevajte, Imetniki
  • Material: Kovine
  • Design: Poševnih
  • Slog: Širok Izbor, Evropski in Ameriški Stil
  • Kritje Materiala: Kovine

Opomba : Pred Uporabo , Prosimo, Odtrgajte Akrilna Plošča Zaščito Film Informacije O Izdelku :

Ime izdelka : 90x55mm iz Nerjavečega Tabela Številka Ime Kraj za Kartico sim Fotografijo, Sliko Meni Memo Posnetke Cena Oznake Oznake Prijavite se Imetnik Zaslon Stojalo

Material : Nerjaveče Jeklo

Značilnost : Recikliranih, Okolju Prijazne

Notranji Velikost Papirja : 90 x55mm Višina : 105mm

Uporaba : Restavracija, Supermarket, Hotel, Restavracija, Sestanek, Pisarna, Razstave, Funkcija Prikaza, Oglaševanje Zaslonu, Storitev Zaslon, Promocijo Zaslon, Cena Zaslon , mesto, ki ga želite, da se prikaže znak.

Obvestilo: 1.Zaradi svetlobo in zaslon razlika,element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike, preden boste ponudbo. 2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlika zaradi ročnega merjenja

Opomba :

Slike in blaga je nianse, je normalno

Prosimo, izberite barvo, preden potrdite naročilo

Prosimo, dovolite velikost 1-3 mm napaka z ročno merjenje

Pogosta VPRAŠANJA

1 .Ali obstaja popust za večino nalog?

Da, lahko nudimo veleprodajne cene.Če potrebujete več informacij ali želite, prilagojene proizvode, lahko nam pišite ali nas kontaktirajte po Trademanager, vam bo odgovoril v roku 24 ur(razen počitniških).

2. Ali vam je podpora padec ladijskega prometa?

Da, podpiramo padec ladijskega prometa.Prosim, pustite nas sprejemnik naslov in telefonsko številko, na Drustvozacplj.si, če bi, potem pa bomo poslali paket, glede na naslov, ki ste zapustili.

3. Vse slike so resnične fotografije?

Slike vseh izdelkov, ki jih prodajajo, so 100% resnična ustrelil.

4. Kaj pa Kakovost?

Dragi prijatelj, prosim, ne skrbi glede Kakovosti.Kakovost je naše temeljne pristojnosti.Smo hiter razvoj novih podjetij in smo zelo vrednost stranke nakupovalno izkušnjo in kakovosti izdelka, da bi si poiskali dolgoročnega razvoja , vse izdelke, bo treba pregledati strogo pred odpremo zagotavlja, da se vsak lahko odjemalci dobili popoln izdelkov z visoko kakovostjo.

5. Kaj pa če sem zadovoljen z izdelkom?

Ko boste prejeli naš izdelek, ne glede na to, kakšne težave imate, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskusili najboljši rešiti vaš problem, dokler ne boste počutili zadovoljni.

6. Zakaj Logistika so tako počasi, da nekatere države?

Vsi naši izdelki so skoraj tanke dobiček, in smo jih pošiljajo brezplačno za večino držav, zato ne moremo privoščiti dragega Express, kot so DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS.Izberemo relativno ugodne China Post Air Mail ali Hongkong Post, običajno to traja približno 15-35 dni, v večini regij na svetu, le nekaj oddaljenih območjih, ki potrebujejo več časa za ladijskega prometa, prosimo, počakajte potrpežljivo.Če ste v nujne potrebe naših izdelkov, lahko se tudi odločite, DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, vendar boste morali plačati ustrezne Logistične stroške.Upam, da boste lahko razumeli.Hvala !

Prosimo Upoštevajte,

Potrdite Naslov, Polno Ime

Vsi izdelki bodo testirali strogo pred odpremo , Smo ladjo, da Drustvozacplj.si je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Drustvozacplj.si se ujema z vašim prejemnika naslov, preden boste plačali.In prosim, bodite prepričani, da vaš ime je ime in priimek, ki je zelo pomemben, hvala za vaše sodelovanje!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo