Na voljo: Na zalogi

Lesa Štedilnik Fan 6 Listi Termo Toplote Pogon Ventilatorja Eko Tiho Promet Ročaj Iz Aluminija Toploto, Pogon, Štedilnik Fan

(0 Mnenja Strank)

€22.60 - €50.22

Sku: d21364

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

To toploto pogon lesa štedilnik ventilator je izdelan iz trpežne aluminijaste zlitine izboljšati kroženje zraka stopnja brez potrebe za oskrbo z električno energijo.S samodejna nastavitev hitrosti in temperature v območju od 80℃-350℃, to ne vpliva na počitek ali delo.Ne zamudite na ta dodatek za vaš lesa štedilnik.

Ime Izdelka: Toplotno Pogon Kamin Fan

Teža: 360 g/12.7 oz

Velikost: 15.2*5.4*16.6 cm

Material: aluminij zlitine

Šum: manj kot 25dB

Število nožev: 6

Delovna temperatura: 80 stopinj Celzija-350 stopinj Celzija

Pakiranje škatle

Seznam:

Termični Pogon Kamin Fan

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Visoke Temperature Odporen: Ta kamin ventilator zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno delovanje.Lahko vzdrži temperature do 350C, je učinkovito kroži toplino.

2.Izboljšanje Toplotne Učinkovitosti: Ta kamin fan močno povečuje kroženje zraka, ki zagotavlja, da topel zrak doseže vsak kotiček sobe za izboljšano toplotno učinkovitost.

3.Lahkotno Toploto: Ta kamin fan je self-začetni in prilagodi svojo hitrost, ki temelji na kamin temperature, brez napajanja.Z prenosni ročaj in kompaktne velikosti.

4.Napredni Varnostni Mehanizem: Zaščitite vaš kamin fan, ko temperature presegajo 350C z pregrevanje varnost varstvo.Deluje v okviru 80-350 temperaturnem območju.

5.Ne vpliva ostali: Hvala za stabilno bazo in anti-shake značilnosti, uživajo neslišno in nemoteno toplino.Kamin fan anti-jeseni in trajno graditi zagotavlja varno uporabo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo