Na voljo: Na zalogi

Dvojno-vodi Zaščito za Oči, 6-barvni Označevalnik Nastavite, Pastelnih Barvah, Označevalcev Candy Barve Barva Peresa

(0 Mnenja Strank)

€6.39 - €9.13

Sku: d212065

Specifikacije

  • Barva Količina: 6 barv
  • Izbrisljivi Ali Ne: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Umetnost Marker
  • Package Količina: 6 Barv/Box
  • Embalaža: Set

【Mehko Multi Barve】1 set vsebuje 6 pisane označevalniki v različnih barvah, z dovolj količino in barve za vsakodnevno uporabo.Z umazanijo-brezplačno pastelnih design, nežnih barv ne bo odvrnilo od študirajo ali delajo, in ne nejasna ključnih točk, ki jih potrebujete, da se osredotočite na vaše besedilo.Super za revije ali opombe.

【Quick Dry Označevalcev】 Te barvne označevalniki so gladko pisanje brez papirja poškodbe.Črnilo likovno umetnost pero je na vodni osnovi in zagotavlja hitro sušenje.Ne skrbite za črnilo dobili svoje roke ali rokave umazan.

【Udobno Pisanje】: ti razvrstan barv označevalniki so izdelana iz plastike, ki je udoben oprijem in opremljena z 12 barv solid ink; Široko poševna nib ni enostavno nič papir, ki vam omogoča gladko pisanje izkušnje, uporabite ga lahko za pisanje, toplo stavek, ce, se ugotavlja in prenese vaše počitniške želje za vaše sorodnike.

【Različne Aplikacije】Teh srčkan označevalniki so primerni za šolo, šoli, doma, v pisarni, tudi potovalni dnevnik, urnik, delo, študij, ugotavlja, itd.Ti so tudi čudovito darilo za družino in prijatelje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo