Na voljo: Na zalogi

Odtočne Ventile Za Napihljivi Čoln Parcelo, Dobro Tesnjenje Odtokov Ventili Za Napihljivi Čoln Zamašek Vehami Možganov Nastavek Za Svečke

(0 Mnenja Strank)

€4.45 - €8.92

Sku: d2108

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Iščete zanesljivega čoln možganov plug, ki zagotavlja optimalno delovanje?Poglej ne dlje od naše marine-razred izdelka.Zasnovan za morskih čolnov, ima tesnila na vsak plug za zagotovitev varnega pečat, tudi v višje vibracije pogoji.Plug ima dolgo življenjsko dobo, in je kot nalašč za odstranjevanje odvečne vode iz notranje trup kajak.

Specifikacija:

Ime: odtočne ventile za napihljivi čoln

Material: TPU

Teža: 80 g

Barva: Črna

Seznam:

1 x napihljivi čoln odtočnih ventilov

Opombe:

1. Zaradi različnih monitorjev in svetlobni učinki, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazano na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm meritev odklona.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšano Upravljanje Voda: Optimizirati vaš kajak je za odtok vode sistem z našo napihljivi čoln odtočnih ventilov.Suhi, medtem ko veslanje kot voda odteka od znotraj.Združljiv z vsemi splavi, napihljivi čolni, in kajaki.Poslovite od gnjecav vožnja!

2.Brezšivne Zaščite: O-oblikovan tesnilni obroč in fine nit, ki se uporablja v naših napihljivi čoln odtočne ventile nudijo optimalno tesnjenje delovanje v višje vibracije razmer, zagotavljanje pozitivne tesnjenje ves čas.

3.Dolgo življenjsko dobo: Trajnostno zgrajena z najvišjega razreda TPU materiala, ti odtočne ventile dostaviti vrhunsko trpežnost za optimalno delovanje v vsakem vremenu.Uživajte svoje dolgotrajno življenjsko dobo, ki preprečuje uhajanje vode za prihodnja leta.

4.Varno Kajak: Zaščitite vaš čoln je trup in zagotavljanje varnosti, medtem ko kajak z našo napihljivi čoln odtočnih ventilov.Tesnila na vsak plug učinkovito odtok vode, preprečevanje pronicanja vode za suho vožnjo.Izkušnje brezskrbno čolnarjenje z dodatno zaščito in udobje.

5.Vsestranski v Uporabo: Uživate brez stresa namestitev izkušnje z našimi napihljivi čoln odtočnih ventilov.Oblikovana tako, da morska plovila, kanuji, čolni, kajaki, jahte, čolne in še več, namestitev je enostavna in varna.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo