Na voljo: Na zalogi

Zaščitna torbica Za Prenosne Slušalke Prah-Dokazilo Zaščitni Pokrov Za Čepkov so odporni na Obrabo, Slušalka Primeru Slušalka Primeru Imetnik

(0 Mnenja Strank)

€11.11 - €24.68

Sku: d20413

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Blazinice Za Ušesa

Ta zaščitna torbica za slušalke je treba imeti za slušalke.Z natančne dimenzije in kosi, se ujema vaš slušalke popolnoma.Iz mehkega materiala, ščiti pred praskami, udarci in umazanijo škodo.Idealen za šport, potovanja ali vsakodnevno uporabo, imejte slušalke varno in uživali v vaši glasbeni brezskrbno.

Specifikacija:

Ime: Slušalke Organizator Primeru

Barva: Črna/Siva

Material: EVA

Neto Teža: 100 g o

Teža z Embalažo: o 100 g

Velikost izdelka: o 8.5x8.5x3.5 cm/3.35x3.35x1.38 cm

Pakiranje Velikost: o 14x10x5cm/5.51x3.94x1.97 cm

Seznam Vsebine:

1* Slušalke Organizator Primeru

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enhanced Protection: Naše slušalke organizator primeru je kot nalašč, da se prilega vaši slušalke popolnoma natančne dimenzije in kosi.Ta zaščitna primeru zagotavlja celovito zaščito pred prahom, praske in udarce, zagotavlja vaše slušalke so zavarovani kamorkoli greste.

2.Idealen za Obrambo: EVA materiali te slušalke organizator primeru zagotavljajo odlično zaščito pred praskami, udarci in umazanijo škodo.Svoje visoke elastičnosti in izjemne izdelave zagotavljajo varno skladiščenje, ki ščiti vaš slušalke pred obrabo in trganje, kar je trajno izbira za vse avdiofile.

3.Mehkega Materiala: S svojo udobno oblazinjenje in mehkega materiala, naše Slušalke Organizator Primeru omogoča celodnevni užitek poslušanja.Zmanjšanje tlaka in krepitev stabilnosti, to je kot nalašč zaščitna spremljava za vaš slušalke.

4.Priročno za Prevoz: nikoli ne Boste misplace slušalke spet s tem organizator.Svoje prenosne in lahka zasnova omogoča enostavno nosite okoli in shranjevanje slušalke.Ščiti pred prahom, umazanijo in vlago, enostavne za čiščenje, kadarkoli, kjerkoli.

5.Večnamenska Primeru: Zaščitite vaš slušalke s to trendy organizator primeru, da prihaja v različnih modnih barvnih možnosti za obleko vaš osebni stil.Kot nalašč za šport, potovanja ali vsakodnevno uporabo, v tem primeru je treba imeti za tiste, ki cenijo občutek za modo in želijo ohraniti svoje slušalke organizirani.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo