Na voljo: Na zalogi

Kampiranje Zložljivi Zlitine Aluminija Tabela Večnamensko Prenosni BBQ Grill Nastavljiva Višina Mize na Prostem Piknik Ribiška dobave

(0 Mnenja Strank)

€30.84 - €73.43

Sku: d19873

Kategorija: Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Posebno Rabo: Dejavnost Na Prostem Namizni
  • Podpora: Dropshipping in trgovini na debelo
  • Videz: Sodoben Slog
  • velikost: 60x40x60cm
  • Material: Kovine
  • Splošne Rabe: Pohištvo Na Prostem
  • Slog: Sodoben Minimalističen
  • Oblika: Pravokotnik
  • Številka Modela: Zložljiva Miza Za Piknik
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Zložen: Da,

Kampiranje Zložljivi Zlitine Aluminija Tabela Večnamensko Prenosni BBQ Grill Nastavljiva Višina Mize na Prostem Piknik Ribiška Dobave

Bullet Točk:

1.Trpežne in Zanesljive: Ta zložljiva miza je narejena iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine materiala, ki lahko imajo do 35KG in prepreči obrabo in trganje za dolgotrajno uporabo.

2.Kompaktno in Zložljivo: Ta kamp zložljiva miza je odlična spremljava za vaš prostem avanture.Je enostaven za uporabo, samo pritisnite gumb in bo zložite in shranite v drugi.Je zložljiv in prenosen, tako da ga lahko nosite in shranjujete to z lahkoto.To omogoča tudi obratno namizna, da ustreza vašim potrebam.

3.Udobno Višina: tabela noge so nastavljive in imajo lestvico, ki vam pomaga poiskati optimalno višino za vaše taborjenje potrebe in udobje.Uživate lahko udobno kampiranje izkušnje.

4.Gladko in Stabilno: nemoteno robove in edinstveno obliko tabele, da je stabilna in lepa.Je to poškropiti z zaščitno prevleko, ki ohranja kovinski material iz oksidativno in corroding.Pregibi enostavno za priročno shranjevanje in prevoz.

5.Multi Uporaba: Ta zložljiva miza se lahko prenesejo na prostem vreme in intenzivni uporabi.Ima anti-slip noge in čvrst okvir, ki zagotavljajo stabilnost in varnost za vaše predmete.Uporabite ga lahko za kampiranje, plažo, piknik, potovanja, teras, stranka, žar.

Uživajte dejavnosti na prostem, s tem kampiranje zložljiva miza iz trpežne aluminijaste zlitine materiala.Je zložljiv in prenosni, enostaven za prevoz in shranjevanje.Bilanci prilagoditev načrta preprečuje tresenje na neravnih tleh.Ima široko uporabo za kampiranje, piknik, žar, ribolov, in še več.

Specifikacija:

Ime: Zložljiva Kamp Miza

Material: aluminij zlitine

Razširjena velikost: približno 60*40*60 cm/23.62*15.75*23.62 v

Tabela velikost: približno 60 x 40 cm/23.62*15.75 v

Seznam vsebine:

1 x Zložljiva Kamp Miza

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo