Na voljo: Na zalogi

Avto Pozimi Vetrobransko steklo Snežno odejo Avto Sonce Odtenek Blok Frost Protection Zaščita pred Soncem Anti-ice Sprednji strani vetrobranskega stekla Pokrov

(0 Mnenja Strank)

€3.01 - €6.03

Sku: d19799

Kategorija: Zunanjost Dodatki

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Vetrobransko steklo avtomobila Snežno odejo Oxford Krpo Elastični Trak Sonce-odporna Proti Zmrzali Freeze Protection Univerzalni Auto SUV Pozimi Sprednji strani vetrobranskega stekla Ledeni Pokrov Stražar, Zaščitnik

Vse-sezona zaščite: iz zgosti Oxford krpo, ta avto snežno odejo zagotavlja celovito zaščito pred sneg, zmrzal, dež, veter, prah in UV žarki.

Univerzalni fit: Oblikovana tako, da vseh modelov avtomobilov, ta sneg ščit je kompakten, prenosen in enostaven za shranjevanje, zaradi česar je priročen dodatek za vsako vozilo.

Barve prijazno: Oxford krpo materiala, ki zagotavlja, da ta zajema ne poškoduje avto barve, medtem ko je v dvostranski vodotesen preprečuje zmrzovanje čez noč.

Varno in kraje,-dokazilo: Štiri elastičnih trakov trdno pritrdite pokrov na mestu, in vgrajena protivlomna-ušesa zagotavlja dodatno varnost za preprečevanje kraje.

Trpežne in zanesljive: Z močno natezno trdnost in na praske odporen lastnosti, to snežno odejo je zgrajena do zadnjega in prenese različnih vremenskih pogojih.

Opis:

Predstavljamo vam naš avto snežno odejo, najboljša rešitev za zaščito vašega vozila iz sneg, zmrzal, in drugih težkih vremenskih razmerah.Narejen z odebeljeno Oxford krpo, ta sneg ščit je zasnovan tako, da bo kompakten, prenosen in enostaven za shranjevanje.Je univerzalna sneg ščit, ki je primerna za vse letne čase.

Oblikovana z nego, naše snežne odeje je narejena iz Oxford krpo, ki zagotavlja, da ne poškodujete vaš avto barve.To je tudi sonce-dokazilo, toplotno izolacijo, dež-dokazilo, sneg-dokazilo, veter-dokazilo, prah-dokazilo, praske odporen in UV-dokaz.Ni važno kaj vreme vrže na vas, naše snežno odejo se bo vaš avto varno in zaščiteno.

S svojo dvojno stranicami vodotesen, ste lahko prepričani, da ne bo zamrznitev čez noč.Nepremočljiva in neprepustne zasnova zagotavlja, da je vaš avto ohranja suhe in zaščitene tudi v času deževja ali snega.

Za zagotovitev varnega fit, našo snežno odejo priti s štirimi elastični trakovi, ki trdno pritrditi na mestu.Poleg tega, anti-theft ušesa, ki so vgrajeni v vozilu zagotavljajo dodatno varnost za učinkovito preprečevanje kraje.

Ime Izdelka: Avto Snežno Odejo

Material: Oxford Krpo

[Primeren Modeli: Primerno za Večino Avtomobilov In športna terenska vozila

Značilnosti: Dustproof, Sonce, mraz, Anti-Frost

Velikost Podrobnosti:

L: 160 cm/62.99", W: 142cm/55.91" (Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

1 x Avto Snežno odejo

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo