Na voljo: Na zalogi

Mini 2024 Koledar Pisarna Šolske Potrebščine koledar preprost koledar Izletov mesečni Planer Desk oprema Dekor knickknacks

(0 Mnenja Strank)

€0.36 - €0.96

Sku: d181912

Kategorija: Doma Dekor

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: waasoscon
  • Material: Papir

Bullet Točk:

1.Trajno v Uporabo: Povečanje produktivnosti z našo 2024 Koledar Izletov.Debel papir ohranja jasnost in preprečuje črnilo iz krvavitev na drugi strani.Plus, črno tesnilo na vrhu, zagotavlja enostavno meseca do meseca navigacija, ob težav iz načrtovanja.

2.Prihranek časa: Ostati učinkovita z 2024 Koledar Izletov!Ta vodič vam pomaga načrt za vaš urnik in upravljanje naloge s snemanjem opravila in datume.Z nalepko in opomnik funkcija, nikoli ne boste zamudili pomemben dogodek znova.

3.Bolje Urnik Načrtovanje: Doseganje svojih ciljev brez truda z 2024 Koledar Izletov.Hitro skladbo pomembni datumi in imenovanja, ki na prvi pogled s svojo priročno navpično design, podpira trmast belih plošč, ki počitek udobno na namizje.

4.Zlahka Nosite: Načrt za vaš čas brez napora z naše 2024 Koledar Izletov.Njena kompaktna, prenosna velikosti, ki omogoča enostavno nosite v denarnici, nahrbtnik, ali aktovko.Ostati organiziran in je na dobri poti, ni važno, če greš.

5.Primerna za Darilo Daje: Presenetite svoje najbližje z 2024 Koledar Izletov, nepozabno darilo za sodelavce, družino in prijatelji.Njegova kompaktna oblika ustreza nobenih desk, zaradi česar je kot nalašč za rojstni dan, Božič, ali katero koli drugo priložnost.

Ta majhen koledar izletov je treba imeti za vsak sodelavec je za mizo!Vztrajati vaš urnik jasno in lepo s svojo funkcijo-bogati design.Podpira trmast bele plošče, je enostaven za prevoz in kot nalašč za on-the-go načrtovanje.

Specifikacija:

Barva: bela, črna, bež, roza, zelena bambusa, modro nebo

Velikost: (pribl.)7.5*6*10.5 cm/2.95*2.36*4.13 cm

Teža: približno 42g

Material: papir

Koledar Datume: Avgust 2023 - December 2024

Seznam Vsebine:

2024 Koledar Izletov*1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo