Na voljo: Na zalogi

Avto Streho Čistilo Avto prenove agent notranje zadeve čistilec notranjosti premaz vosek vrata plošča stropne, nadzorna plošča plastični deli

(0 Mnenja Strank)

€5.85 - €11.69

Sku: d17795

Kategorija: Zunanjost Dodatki

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Univerzalni

Bullet Točk:

1. Obnoviti in Zaščititi: Naš Car Interior Cleaner obnovi vašega vozila usnja in drugih materialov na svojo nekdanjo slavo, in podaljšuje njihovo življenjsko dobo.To usnje restavrator učinkovito obnavlja, neguje, in varovala vaš avto notranjost.Poslovite od madeže, praske in izginja in zdravo rejuvenated površin.

2. Oživil Notranjost: Naš car interior cleaner brez truda odstranjuje trdovratno umazanijo, madeže in umazanijo iz vseh vrst avtomobilskih notranjosti, vključno usnje, tkanine in druge.Obnovi prvotni lesk vašega avtomobila, hkrati pa je enostaven za čiščenje, ne da bi pustila zadaj levo.Dobili nov-avto občutek nazaj z našo čistejši.

3. Večnamenska Rešitev: To močan avto interior cleaner je rešitev za vse vaše čiščenje potrebe.Super za usnje površin in nadzorne plošče, prav tako dela čudeže na pohištvo, kot so zofe, stoli, in denarnice.Uporabite to za vaše avto sedeže, in še več.

4. Brez Razburjanja Čiščenje: Naš car interior cleaner omogoča hitro in enostavno čiščenje brez potrebe za pranje in poliranje.Svojo uporabniku prijazen škropljenja dejanje, zaradi česar je kot nalašč za srečanje vašo dnevno čiščenje potrebe.Uživajte brez izkušenj s tem 100 ml zmogljivosti čistejši.

5. Sijoči Notranjost: Nadgraditi svoj avto notranjost z naš Avto Interior Cleaner: avto podrobno mora imeti, da učinkovito očisti in oživlja lesk.Obrazec visokega sijaja konča s tem močno čiščenje sprej za osveženo in oživil videz.

Opis

Naš Avto Čiščenja Notranjosti Spray obnavlja in varuje usnje površin učinkovito.Odstranite madeže zlahka, na svoj kavč, stoli, denarnice, in še več.Zasnovan tako, da izpolni vaše dnevne čiščenje potrebe, uporabite naše notranje čiščenje sprej, da vaš avto videti in osvežujoč občutek.

Opis

1. Kapaciteta: 100 ml

2. Toplo opomnik: stopnja sijaja, je odvisno od količine za ta izdelek.Če želite več sijaj je potrebna, povečajo ali ponovno uporabo izdelka, enkrat, da bi dosegli želeni učinek

Seznam Vsebine:

1* Avto Usnjene Sedežne Čistilec

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo