Na voljo: Na zalogi

Majhen Turbo Jet Fan Speed Nastavljivo Šobo Ventilatorja 110000RPM Prenosni Turbo Ventilator, 45M/S Vgrajeno Baterijo Računalniška Tipkovnica Čistilec

(0 Mnenja Strank)

€73.77 - €184.42

Sku: d1756

Kategorija: Kampiranje In Pohodništvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja

Turbo Nasilno Hitrosti Ventilatorja Nastavljiv Majhen Turbo Jet Fan 110000RPM Prenosni Turbo Ventilator, 45M/S Vgrajeno Baterijo Računalniška Tipkovnica Čistilec

Funkcija:

1. Zmogljivo Delovanje z Maksimalno Hitrost Vetra: Ta mini turbo fan funkcije, elegantno obliko in dobro strukturiran graditi, dali močan predstava z maksimalno hitrost vetra več kot 45m/s.Uporablja meri 32mm premera nizkonapetostnih brushless visoke hitrosti motorja, ki zagotavlja visoko učinkovitost in nizko segrevanje.Z nizko porabo energije, daje neverjetno močan pretok zraka, vzvišeno delovanje 28.8 mm 2-polnim motorji.

2. Tiho Delovanje z Močno pretok Zraka: Zgrajena s 13 velikih rezila precision-obdelana z CNC tehnologije, ta turbo nasilno ventilator deluje tiho, medtem ko zagotavlja robustno pretok zraka.Privoščite osvežujoč vetrič, brez motečih šumov.

3. Dolgotrajno Življenjsko dobo Baterije: majhen turbo jet fan prihaja s treh vgrajen 18650 moč baterije, vsaka z zmogljivostjo 2500mAh.Z odlično vzdržljivosti, je lahko ohranila uporaba za približno 8-15 minut na najvišjo nastavitev.

4. Visoka Zmogljivost in Toplote Upravljanje: Featuring 30A elektronski krmilnik, ta močan ventilator učinkovito upravlja toplote, hkrati pa nudi največjo moč 150W.Izkušnje izjemno učinkovitost, ne da bi ogrozili varnost in udobje.

5. Priročen in Prenosen Žep Fan: S svojo mini velikosti in prenosljivost, to žep prah puhalo je praktično za on-the-go uporabo.Podpira tudi vrsto-C vmesnikom in PD hitro polnjenje protokola, ki se ponujajo vsestranski funkcionalnost.Ventilator omogoča neskončno nastavljiva hitrost, ki zagotavlja prilagoditev za katero koli želeno pretok zraka.Preprosto pritisnite in držite za začetek, in spustite gumb, da končate.

Specifikacija:

Certificiranje: CE

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Turbo Puhalo

Električno Napajanje: Baterije

Uporaba: Domov DIY

Shell material: ABS

Velikost izdelka: približno 126.00x45.00x30.00mm

Velikost izdelka: 4.96x1.77x1.18-inch

Certificiranje: CE-certificiranje

Izvora (Država ali Regija): Celinski Kitajski (Izvora)

Tip: Turbo Puhalo

Električno napajanje: baterije

Področje uporabe: Domov DIY

Pregled:

Neprimerljivo močan pretok zraka na 110,000 vrt. / MIN

Ultra-tih, zmogljiv brushless motor

Varčevanje z energijo design, prihranek stroškov

13 fan rezila, največja učinkovitost, čvrst in vzdržljiv

Posebno izjavo:

1. Moč ventilatorja je visoka.Bodite pozorni na toploto, ko teče s polno hitrostjo, za dolgo časa.Ko se telesna temperatura dvigne, bodite pozorni na počitek ali počasi navzdol.Srednji hitrosti, ki je priporočljivo za dolgo časa, ki teče.

2. Ko je polnjenje in praznjenje, prosimo, da ga postavite v prezračevanem mestu brez vnetljivih predmetov okoli.Ko je njena hitrost vetra bistveno zmanjša, napolnite ga v času.

3. Njegova lupina je 3D tiskanih in ročno izdelane za DIY.Rahlo napake so normalne.

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Mini Turbo Ventilator

1 X Zračne Šobe

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo