Na voljo: Na zalogi

Nogomet Ciljev Cilji Usposabljanja - Nogomet Usposabljanja Ciljnih Zložljive Ciljnih Neto Vzdržljiv Design, Vzdržljiv, Enostaven Za Uporabo

(0 Mnenja Strank)

€14.73 - €24.55

Sku: d17456

Kategorija: Ekipni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Nogomet Ciljev Cilji Usposabljanja - Nogomet Usposabljanja Ciljnih Zložljive Ciljnih Neto Vzdržljiv Design, Vzdržljiv, Enostaven Za Uporabo

PREPROSTO PRIPISUJE & ODKLOPITE - Naše neto funkcije 4 prilagodljivih trakov !Hitro in Enostavno namestitev!Traja manj kot 2 minut za pripravo in predvajanje, vezava niz do konca neto, lahko obdržati žogo od spustite, ko ste zadeli.

PREPROSTO IN ENOSTAVNO NOGOMETNE USPOSABLJANJE - odlična možnost za trenerje, klube, in solo usposabljanja.Te odlične mreže za cilje, ki so kot nalašč za pomoč pri razvoju streljanje spretnosti za izboljšanje učinkovitosti predvajalnik.

ENOSTAVNO PRENOSEN, - mreže krat navzdol v majhnih obroče, ki so lahko shranjeni v nosijo vrečko.Tehtanje samo nekaj kilogramov, nikoli ne boste imeli tak prenosni nogomet usposabljanja opremo.Paše nikamor!

NAJBOLJŠE DARILO: Premium kakovost materiala, in vrhunsko zasnovo, zaradi česar je kot nalašč in trpežne, ta izdelek je odlično darilo za vsakogar, ki želi narediti svoje najboljše na področju nogometa ciljnih neto izboljšuje cilj natančnost pa trenira.

Barva:Črna

Material:najlon

Vsebina Paketa:

1 * nogomet cilj neto

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo