Na voljo: Na zalogi

Bela Photocards Škatla Za Shranjevanje Korejski Idol Kartico Organizator Shranjevanje Primera Namizno Posodo Šoli Pisalne Potrebščine In Sladkarije Imetnik Darilo Dekor

(0 Mnenja Strank)

€2.86 - €4.14

Sku: d17179

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Značilnosti:

1.Veliko prijave: nastavite lahko uporabite za shranjevanje fotografij, vizitk, gumbi & okraskov, tkanine, žig blazine, alkoholne črnilo steklenice, washi tape, vretenca, nit, vezenje nitke za čiščenje zob.

2.Varno shranjevanje: škatle so opremljene z aflip,tako da ostanejo zaprta in obdržati vaše blago varno, ne glede na to, kje ste jih bo.

3.Vrhunsko oblikovanje: priročen za odpiranje in zapiranje, in neopazno robovi lahko odpravi tveganje koli grdo uhajajo med potovanjem

4.Osnovne potrebščine: obdržati kot osnovne posode za shranjevanje za majhne predmete v doma ali v garaži, ga lahko prilepite nekaj lepih slik ali uporabo trakov, da okrasite to kot praznik darilo tin imetnikov.

5.Organiziranje in zaščito vaše kartice: notranje stene polje trdno določi kartice v mesto, ki jim omogoča, da sklad skupaj lepo, kar je dobro za zaščito in organiziranje vaše kartice,kartice, nalepke.

Specifikacija:

100% čisto nov kakovosti.

Ime izdelka:Majhna kartica nalepke za shranjevanje belo polje

Material:plastike

Barva: Kot na sliki

Velikost:9.5 cm/3.74 v*6 cm/2.36 v

Količina:1Pcs

Paket vključuje:

1 Kos škatla za shranjevanje

Opomba:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.

2.Prosim, odpusti 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo