Na voljo: Na zalogi

WiFi Tuya Smart CO Merilnik Ogljikovega Monoksida Detektor Elektrokemijske Senzorja LCD-Zaslona, Zvočni Lihgt Alarm CO Tester CO Uhajanje Alarm

(0 Mnenja Strank)

€17.66 - €29.44

Sku: d16981

Kategorija: Zabavna Elektronika

Oznake:

Specifikacije

  • Tip Senzorja: Elektrokemijske Senzor
  • Senzor življenjsko dobo: max. 10 let
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Zaslon: LCD Osvetlitev Zaslona
  • Vrsto Zaznavanja: Ogljikov monoksid
  • Način komunikacije: Wi-Fi
  • Številka Modela: RSH-WIFI-SMC002
  • Blagovna Znamka: RSH
  • Baterija: 2 * LR6-AA (niso vključene)
  • Ime Izdelka: CO Tester

Ta CO tester sprejme nizko porabo energije elektrokemijske senzor, hiter odziv, zelo natančne meritve, in več natančnosti.V realnem času zaznavanje z inteligentno alarm, hitro prepozna in najde plini pušča, ko je koncentracija ogljikovega monoksida doseže nastavljeno vrednost, naprava takoj pošlje visoko decibel alarm.Velik LCD zaslon, si lahko ogledate na zaznavanje vrednosti jasno na prvi pogled.Z nizko stanje baterije opomnik funkcijo.

Primerna za uporabo v situacijah, kjer ogljikovega monoksida plini, kapljic, in ogljikovega monoksida, ostanki, ki so prisotna.Izvajanje ogljikovega monoksida plini odkrivanje in najti vir uhajanja.

Značilnosti:

Kompakten in Lepo: Kompakten telo, lahek in prenosen, z enostavno in moden videz, ne zasedajo preveč prostor za instalacijo.

Fine Izdelave Načrta: ohišje je izdelano iz visoko trdnostjo ABS materiala, ki se spusti in odporne na obrabo in ima dolgo življenjsko življenjsko dobo.

Jasno opredelitev Zaslon LCD: Velik digitalni LCD zaslon z jasno opredelitvijo, si lahko ogledate na zaznavanje vrednosti jasno na prvi pogled.Z nizko stanje baterije opomnik funkcijo.

Visoko natančen Senzor: Sprejme visoko natančno elektrokemijske senzorji, hiter odziv, zelo natančne meritve, in bolj natančno.Z visoko občutljivost, vrhunsko odpornost na motnje sposobnost in stabilno delovno uspešnost.

Inteligentni Odkrivanje & Opozorilo: v Realnem času zaznavanje z inteligentno alarm, hitro prepozna in najde plini pušča, ko je koncentracija ogljikovega monoksida doseže nastavljeno vrednost, naprava takoj pošlje visoko decibel alarm.Zvočni in svetlobni alarm bolj natančne in zanesljive.

Večnamensko Oblikovanje: Z napako self-test, nepravilna opozorilo, in nizko baterije opozorilo funkcije.

Mobilni telefon Tuya APP Nadzor: Iskanje Tuya APP v programu, se naprava začne seznanjanje stanje po firsttime odpiranje, in si lahko ogledate specifičnih podatkov na APP po koncu povezave. (Ker je potreben čas za prenos podatkov, je normalno, za APP podatki odstopajo od podatkov poročanja v realnem času detektorja.) Ali ste na dopustu, v službi ali doma, lahko uživajo ugodnosti mobilephone APP.

Močno Odvajanje Toplote: na Stotine prezračevalnih lukenj pridržane na stanovanje ne samo pospeši konvekcija med zrakom in strojev, s čimer se zavedali, učinkovito odkrivanje, ampak tudi v redu odvajanje toplote učinek.

Enostavno Uporabite & Namestitev: Velik test gumb za enostavno upravljanje.To lahko wall-mounted za udobje in enostavnost namestitve.

Široka Uporaba: Primerna za uporabo v situacijah, kjer ogljikovega monoksida plini, kapljic, in ogljikovega monoksida, ostanki, ki so prisotna.Izvajanje ogljikovega monoksida plini odkrivanje in najti vir uhajanja.

Primerna za dom, kuhinjo, avto, restavracija, zaprtih prostorih in tako naprej.

Specifikacije:

Ime: CO Tester

Material: ABS

Zaslon: LCD osvetlitev zaslona

Baterije: 2 * LR6-AA (niso vključene)

Tip senzorja: Elektrokemijske senzor

Odkrivanje tip: Ogljikov Monoksid

Senzor življenjsko dobo: max. 10 let

Raven zvoka: ≥75 dB pri 1 meter (3.28 ft)

Izhod za Alarm: Zvočni in vizualni signal

Delovanje temperatura: -10℃ do 55℃

Ambient vlažnost: 0%-90%RH brez kondenza

Postavka velikost: 90 * 90 * 33mm

Element teža: 110 g

Paket velikost: 95 * 95 * 35mm

Package teža: 120g

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo