Na voljo: Na zalogi

Kovinski Snap Klešče, Težka Pripenjanje Zapiralo, ki ga Orodje, Komplet z 3 Umre Primerna za Usnje Snap Vgradnja/Zamenjava.

(0 Mnenja Strank)

€18.70 - €23.67

Sku: d169535

Kategorija: ročna orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: FGHGF
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih

Nastavljiv snap klešče so primerne za različne aplikacije, kot so namestitev in zamenjavo ladjo pokriva, ponjave, morskih platna in usnja zaprite pritrdilnih elementov.

Težka snap klešče so izdelane iz visoko kakovostnih materialov za zagotovitev trajnosti.Glavni telo in pritiskom die posnetka klešče so electroplated, ki jih naredi bolj odporne na obrabo in trajne.

Ergonomska anti-slip ročaj načrta in mehanski vzvod par razumevanje sistem, da je nepotrebno, da hit pripenjanje zapiralo, ki ga s kladivom.Lahko neposredno zamenjavo gumbi na krovu, prihranek časa in energije.

S pritiskom deli so natančno spojeni, in je umrl nosilec zagotavlja ustrezno usklajevanje in navpične sile pripenjanje zapiralo, ki ga, ko pritisnete tipko.

Magnetni design, ni enostavno, da jeseni, ko pritisnete, je kot nalašč snap pritrdilni, in končni izdelek je lepa in čvrsta.

Ime: težka pripenjanje zapiralo, ki ga orodje set

pakiranje seznam

1* Snap klešče

3* plesni

Barva:Kot Prikazano

Material:Kovina

Vsebina Paketa:

1 x Snap klešče set

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo