Na voljo: Na zalogi

Stene Popravila Vozni Krtačo Večnamensko Obnovo Krtačo WhiteWall Spackle Prenosni Izboljšanje Orodij Za Stene Spalnice

(0 Mnenja Strank)

€7.15 - €14.30

Sku: d166626

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Bullet Točk:

1.Prenosni Popravila: Popravi luknje in razpoke kjerkoli z našo steno popravila valja.Majhna in lahka zasnova omogoča super priročno za on-the-go gradbeništvo.Plus, z eko-prijazni materiali, ki so neškodljive za stene in človeško telo, in zmogljive funkcije za učinkovito popravila, to je kot nalašč priročno orodje, da imajo.

2.Lahkotno Steno Transformacije: Transformacija vaše stene v nobenem trenutku z našo steno popravila roller!S svojimi 2-v-1 roller čopič in barve načrta, ki zajema do madeže je vetrič brez dodatnega orodja.Poslovite od umazane roke in nepotrebnih težav in zdravo gladko in odlično steno.

3.Učinkovito Steno Popravila: Naš zid popravila roller učinkovito obnavlja stene do prvotne bele barve za popoln zaključek.To se neopazno zlije z najbolj stenske barve in ne pušča sledi po uporabi.Dobili svetlejši in bolj živahno stene brez truda.

4.Dober Material: poslovite od Strupenih Snovi, Enostavno Popravilo Lukenj in Razpok.Naše vrhunsko materiala roller suši v samo 3-4 ure, brez škodljivih toksinov.Je brez vonja in brez težav odpravi steno škodo, zaradi česar je kot nalašč okolju prijazno rešitev fix.

5.Priročno za Uporabo: za Določanje steno škodo, je zdaj prepir z našo steno popravila valja.Preprosto roll barve na stenah, po čiščenju svoboden materialov, prah, in olje.Ni potrebe za druga orodja.Samo odpreti steklenico, stisnite barve, in zvijemo z lahkoto.Ne pozabite, da očistite majhne valja po uporabi za optimalno delovanje.

descrip vanja :

Naš majhen valj steno zaplata čopič je odlično orodje za obnovitev stene na belo.Naredili vrhunske materiale, ta čopič prihrani čas in trud, medtem ko preostale enostaven za uporabo.Rekli zbogom jezi steno obnove.

Specif ication:

1. Ime Izdelka: Stenski Popravila Roller

2. Velikost Izdelka.

3. Širina: 7,7 cm/3.03 v (pribl.)

4. Višina: 11.6 cm/4.57 v (pribl.)

5. Steklenico Kritje: 4.5 cm/1.77 v (pribl.)

6. Teža izdelka: 135 g (pribl.)

Seznam Vsebine:

1 * Steno Popravila Roller

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo