Na voljo: Na zalogi

2pcs Nogomet Shin Blazine Preprečevanje odlaganja Elastični Športni Povoj Shin Stražar Fiksni Povoj Trak Varnost Nastavljiv Povoj

(0 Mnenja Strank)

€1.07 - €3.15

Sku: d1645

Kategorija: Ekipni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Poliester
  • Napihljivi: No

Zagotavljajo trdno zaščite in večjo stabilnost na igrišču.Uporaba lahkih materialov, oni so hitra rešitev za zagotovitev, ste pripravljeni na igro.Nastavljiva velikost pomeni, da so primerni za vse nogo velikosti.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Nogomet Shin Stražar Trakov

Barva: črna, bela

Material: Poliester

Lastnosti: 1 par nogomet shin stražar trakov

Neto teža: približno 35 g

Teža z embalažo: približno 35 g

Velikost izdelka: (pribl.)30*5*1cm/11.81*1.97*0.39 cm

Pakiranje velikost: (pribl.)14*10*1cm/5.51*3.94*0.39 cm

*Toplo opomnik: velikost in teža se meri ročno in je lahko rahlo odstopanja od dejanske narave.

Paket seznam:

Nogomet Shin Stražar Trakov*2

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dodatno Zaščito: Naš nogomet shin stražar trakovi služijo kot pritrditveni trak, ki je posebej izdelan za nogomet shin blazine.Zagotavljajo dodatno varstvo za vodenje vaše golenico varno v mesto, medtem ko igra, ki vam daje zaupanje, da gre za to reševanje.

2.Izboljšano Zmogljivost in Udobje: Povzdignil svojo igro z našo nogomet shin stražar trakov.Naši edinstven design zagotavlja odlično stabilnost in zaščito z uporabo ustreznega tlaka.Trakovi v skladu s svojim noge za varno, udobno fit, ki preprečujejo zdrs ali drsna med igro.

3.Prilagodljiv Fit: nastavljiva velikost naš nogomet shin stražar trakov zagotavlja topel in udobno prilegajo, ki skrbi za različne noge velikosti in zagotavlja maksimalno zaščito na področju.

4.Izbrani Material: Naš nogomet shin stražar trakovi zagotoviti acoustics fit, saj je izdelana iz lahkih materialov.Trak je zelo udobno, mehko in dihanje.Tako se lahko osredotočite na vašo igro, brez skrbi, vaš shin varovala gibljejo od kraja.

5.Učinkovito Rešitev: Prihranite svoj čas in energijo z quick fix trakov.Ta funkcija vam omogoča, da hitro, varno shin varovala s samo 1 preprost postopek.Nič več težav, prilagajanje ali vezava trakovi.Samo jih ovijte okoli nog in ste pripravljeni na igro.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo