Na voljo: Na zalogi

GOSPA LASE 13x13 Pokrivalo Ženske Hairpiece Posnetek V Človeških Las Razširitve #1B Naravno Črno Stroj, ki Headseam S Šiška

(0 Mnenja Strank)

€62.16 - €163.58

Sku: d16373

Kategorija: Lase Razširitve & Lasulje

Oznake:

Specifikacije

  • Lase Razred: Non-remy Las
  • velikost: 13x13
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Življenjska doba: 6 Mesecev
  • Toupee Znanja: PU
  • Številka Modela: HWPA
  • Lase Materiala: Brazilski Lase
  • Najdaljši Lase Delež: >=30%
  • Vozel: Dvojni Vozel
  • Večino Nakup: 1pcs/veliko
  • Blagovna Znamka: MRSHAIR
  • barve: 1B #02

10173

Drustvozacplj.si Standardna Dostava

Kot ponavadi, potrebuje 15-60 dni.Če vaše mesto je v samoti, morda potrebuje več dni.Ko paket prispe v vaši državi, Drustvozacplj.si standardna dostava bo dala paketov na vaši lokalni pošti.Tako ocenjeni čas dostave je odvisen od učinkovitosti vaši lokalni pošti, prosimo, bodite potrpežljivi, čakati ali samo pokličite poštar za starejše dostave.

Hitra Dostava Izbira Je Na Voljo

Mi lahko ponudimo tudi Hitra dostava, kot drugo dostava izbira, 4-7 Delovnih Dni, Razen za Počitnice z ladijskega pristojbine.

Tudi stroške prevozov mora biti plačana, vendar vaš paket je varnejši in predvideni čas dostave je točno.

Prosimo, Eusure Vaš Naslov Varnega in Veljavnega

Da bi zagotovili, da vaš paket lahko varno prispe, se prepričajte, da ni problem s vaš naslov pred oddajo naročila.P. 0.Polje naslov je zelo enostavno izgubiti paket.Če si dal naslov v P. O. BOX, paket kaže, da je podpisala, izgubljena ali ukradena, nato Drustvozacplj.si ne bo vam povračila za spor.Prosim, ne odstrani app pred prejemom blaga, in preverite najnovejše stanje paketa, v čas, da se obrnete na pošti ali kurirju podjetja v času.

Je To Človeških Las?

1. MRSHAIR je odprl ta trgovina na Aliepxress za več 12years in prodaja samo 100% človeških las.Dobili smo več 87k oboževalci že in je ni mogoče uničiti naše blagovne znamke za norčevanje strank.

2. O lase materiala, to je 100% človeških las.Točno reči, to ni "naravno barvo las".To je zato, ker vse luči, barve so beljene barve podlage o naravnih črno barvo las.In lasje material, ki prihajajo iz Azije ljudi las donatorji.Zato je tudi razlog, zakaj je ta las ne more biti beljena znova.

Kako Prepoznati, Človeških Las in Sintetičnih Las?

--Prvič, tako dobili pripravljeni za lažji in malo pramen las ( vsaj 10 dlake).

--Potem, gorenja koncu lase za 3 Sekunde.

********Človeški Lasje********

---Gori zelo hitro, in to diši po izbruhu fragranced.

---Ko lažji je odselila, ogenj ugasnejo takoj.

---Po požaru, to je enostavno, da vklopite, da se pepel.

********Sintetičnih Las********

---Diši kurjenje plastike, zelo oster, in tam je črn dim, če je gori.

---Ko lažji je odselila, lasje bo še naprej gorijo za nekaj sekund.

---Po požaru, izkazalo se je, nekaj manjših kosih.

Zakaj pravo barvo las izgleda drugačna od description?

Monitor Razlog: Ker barve na Monitorje različnih mobilnih telefonov in računalnikov, so različni, bomo uporabili prikaže Apple mobilnih telefonov in računalnikov kot standard, in poskusite, da pokažejo slike izdelkov, kot pravi, kot je mogoče.Vendar kljub temu, ne moremo zagotoviti, da bo barva vaših las, po prejemu bo popolnoma enako kot takrat, ko ste kupili.

Zakaj Barva Las Naročil Sem Tokrat Izgleda Drugačen Od Zadnje Isti Lase Naročilo?

To je normalno.

Če kupite več kot dve dlake enake velikosti v enem vrstnem redu, lase, ki ste jih prejeli, so lahko iste barve.Vendar, če kupite nov las z isto barvo, po več kot 3 mesece, ali kupite različne velikosti las naenkrat, je lahko barva razlika.Ker tovarno, bo barvanje v skladu s standardom barvna karta nudimo, ampak zato, ker od izdelkov za lase in barvanje serijo, tovarne, lahko le zagotovilo, da barvo enako dolžino las, barvanih v barvanje ddv v proizvodni čas je popolnoma enak.Poleg tega, da je to stanje, je lahko barva razlike za lase različnih velikosti.To je normalen proces proizvodnje, prosimo za razumevanje.Ampak prosim, ne skrbite, tovarne bo zagotovila barva razlika ne bo očitno.Če ste še vedno v skrbeh, te težave, vas prosimo, da nam pokazal najnovejše barvo las pred vsak nakup, tako da se lahko odločite, da boste plačali ali ne.

Sem lahko Vrne Blago, Če mi ni Všeč, Da?

Da, lahko se vrnete svoje lase nazaj v 15 dneh po tem, ko ste dobili vaše lase.

Če vaše naročilo je z "brez vrnitve".

stik z nami, vam bomo poslali povezavo za pridobivanje Drustvozacplj.si standardna dostava nalepko, morate samo, da naredite korake.

Lahko kliknete tudi na to povezavo za brezplačno politiki vračila:

------------------------

Center za pomoč: https://service.Drustvozacplj.si/page/knowledge?pageId=37&language=en&spm=a311a.7996332.0.0

Če vaše naročilo, ne z "brez Vrnitve" storitev, Prosimo, da lase v prvotno stanje in stik z nami v času.Poslali vam bomo vrnili naslov za dostavo.Razen za kakovost problem, ker kupec za Vrnitev & Nadomestila, stroške prevozov mora biti plača kupec.Bomo podaljša čas obdelave naročila in po tem, ko paket prispe, bomo povračilo ves svoj denar.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo