Na voljo: Na zalogi

X3 Sklopka Orodje Za Odstranjevanje Težkih Prenosni Pas Spreminjanje Dobave Večnamensko Enostavno Pasu Zamenjava Orodja Sklopka Pasu

(0 Mnenja Strank)

€25.49 - €31.87

Sku: d1603

Kategorija: Automobiles & Motorna Kolesa

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Sklopka Disk

Iščete trajne in enostavne za uporabo Pasu Zamenjava Komplet?Naša Očesa, anti-slip zasnova zagotavlja varen in zanesljiv oprijem, medtem ko je potisni ročaj, ki omogoča enostavno namestitev.Primeren za številne aplikacije, nadgradnjo vaše pasu sistem s tem zanesljivo vgradnjo.

Specifikacije:

Ime: X3 Pasu Spreminjajoče Se Orodje

Material: Kovina

Neto Teža: 720 g o

Velikost izdelka: o 28 * 10.5 * 5.5 cm/11.02 * 4.13 * 2.16 cm

Uporablja Model: Za X3/X3 Max/Turbo/R 2017-2023

Seznam Vsebine:

1* X3 Pasu Spreminjajoče Se Orodje

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Brez težav Pasu Vzdrževanje: Doseči nemoteno pasu namestitev z lahkoto vključili X3 Pasu Spreminjajoče se Orodje in potiskanje ročaj v pomožni sklopka, dokler priviti.Pas lahko zdaj zlahka odstraniti ali zamenjati, zaradi česar je celoten proces tiho.

2.Varneje in Hitreje: X3 Pasu Spreminjajoče se Orodje značilnosti očesa, anti-slip design, ki zagotavlja varno in trden oprijem in pomaga nadomestiti pasu površin, učinkovito in varno.To inovativno orodje, ki se zdravijo z anti-slip proces, zaradi česar je idealen za hitrejši, varnejši pasu zamenjave.

3.Visoko-Kakovostna Gradiva: X3 Pasu Spreminjajoče se Orodje značilnosti snažan aluminij zlitine sestava obogatena z rjo odporno obdelavo in anodiziranega končna.Ta visoko kakovost materiala zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost za hitro in brez težav pasu zamenjave.

4.Racionalizacijo Procesa: Z uporabo naše X3 Pasu Spreminjanje Orodje, boste brez težav zamenjati široko paleto poprodajne sklopke in vijaki.Kot nalašč za popis OEM sklopke, to je najlažji način, da se zagotovi nemoteno in hitro pasu spremembe, brez spremembe potrebne.

5.Široka Uporaba: Naši X3 Pasu Spreminjanje Orodje, s svojo prilagodljivostjo, da 72/64 inch kolesa osnove širine, je odlična rešitev za hitro in enostavno zamenjavo katerega koli pasu za X3 modeli od leta 2017 do 20 , vključno z max, rs, ds, turbo, r variante.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo