Na voljo: Na zalogi

Burp Krpo, hlače z Oprsnikom Baby Gaza Bombaž Slinčki Nastavljiv 2-Stopenjski Gumb Slinjenje Slinčki Koži Prijaznih zdravstvene Nege Slinčki Nastavite 5pcs

(0 Mnenja Strank)

€3.05 - €6.22

Sku: d15902

Kategorija: Mati & Otroci

Oznake:

Specifikacije

  • CN: Guandong
  • Ime Oddelka: Baby
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Starostni Razpon: 0-6m
  • Material: Poliester
  • Slog: Moda
  • Blagovna Znamka: THINKTHENDO

Značilnosti:

OOTDTY

Otroške hlače z Oprsnikom: mehke bombažne hlače z oprsnikom, izdelani z barva tiskano, udobje in nevtralno spol lahko z lahkoto prilegajo za otroka različne obleko, super mehkega materiala imejte , prsih in vratu, suho in udobno.

Koži Prijazno Gradiva: slinjenje hlače z oprsnikom uporabo kvalificiranega gaza bombaž, nontoxic vonj tiskanje, super mehka in koži prijaznih zagotavljajo njeno nemoteno in udobno nositi, dihanje materiala in mehko barvo, vzorec, z odlično prireditev.

Visoko Vpojne Slinjenje hlače z Oprsnikom: Z oprsnikom pokaže z visoko kakovostjo šivanja in super vpojne plasti, mehko in enostavno za pranje, obojestransko design, kot nalašč za otroško uporabo, poskrbite, da bo malo dojenčki lahko sliniti v udobje in bivanje suho brado & prsih ves dan, še posebej v svojih začetnih dni.

Nastavljiv Gumb: Z oprsnikom zasnovan z nastavljivo 2 fazi gumb, ki se lahko kosajo z baby tugging in vleče, univerzalna velikost, primerna za novorojenčke do 12 mesecev malčka dojenčke.

Super Darilo za Otroka: Naš dojenček hranjenje hlače z oprsnikom super za otroka, hranjenje, začetnih obdobju spremljajo darilo, primerno za dojenčke za uporabo v začetnih obdobju, vodijo otroška oblačila, suho in udobno.

Specifikacije:

Izdelek Dimenzije: Pribl. 42x29cm/16.53x11.41inch

Material: Bombaž

Slog Možnost: 1/2/3/4

Neto Teža: pribl. 67g/0.15 kg

Paket Vključuje:

5 x Baby Slinčki Slinjenje

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo