Na voljo: Na zalogi

365 Dan Koledarsko Leto Letni Leto Velikih Koledar Celotno Koledarsko Leto 365 Dan Koledar Velik Plakat Koledar Za Študijsko

(0 Mnenja Strank)

€0.89 - €1.78

Sku: d157871

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naše Celotno Koledarsko Leto 2024 zagotavlja 12 mesecev, na prvi pogled, zaradi česar je kot nalašč za šolo in dom stene.Debele in čvrst papir zagotavlja trajnost, medtem ko na eni strani-na-leto postavitev pomeni, da ni obračajo strani zahteva.Plus, svoj prenosni velikost omogoča enostaven za prevoz o tem.

Specifikacija:

Ime izdelka: Letno Stenski Koledar 2024

Material: (pribl.)150 g bela kraft papir, kraft papir

Razpletla velikost: (pribl.)74.2*52.5 cm/29.21*20.67 cm

Seznam Vsebine:

1* Letno Stenski Koledar 2024

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Voditi Dnevne Evidence in Načrti: Izboljšate produktivnost in poenostavite vaše življenje, s tem celotno koledarsko leto 2024 strani.Voditi dnevne evidence in načrti za 12 mesecev, od januarja do decembra 2024, za bolj učinkovito letu.Enostavno note-taking in letni razpored zmožnosti sledenja, da načrtovanje tiho.

2.Okrepljeno Krasopis: Izdelane iz 150 g bela kraft papir, kraft papir, ta koledar ima gladko teksturo in debel, čvrst dizajn.To ne bo rumena ali oslabi skozi čas, in pisanjem ne bo bris ali kompresorja.Zapišete svoj urnik in ideje z zaupanjem na površinah, ki izboljša vaše krasopis.

3.Ne-Nered Načrtovanja: Ta polno koledarsko leto 2024 stran je lepilo lepilo, ki lahko preprosto priložene in se ločijo od table in stene brez puščanja znamk.To je primerna za šolo in dom stene, ali jo lahko pripnete na oglasni deski.Je enostaven za uporabo in priročen za načrt vaš urnik.

4.Ni Potrebe, da se Obrnejo na Strani: Ni treba, da se obrnejo na strani, da si ogledate datume 2024. Ta polno leto koledar prikazuje celotno leto na eno stran.Tam je dovolj prostora za vas, da, zapišite vaš dnevni načrt in cilje.Enostaven in sodoben videz bo ustrezala vse poslovne ali doma dekor.

5.Prihranek prostora: Ta polno koledarsko leto 2024 ima kompakten dizajn, ki vam omogoča da pokrovček in ga odprite z lahkoto.Dimenzije so 29.2 x za 20,7 cm, ki je kot nalašč za nošenje okoli ali slike na steni.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo