Na voljo: Na zalogi

Vrečko Molle Vojaški Pas Vrečko Moških Mobilni Telefon Torbica Za Kampiranje, Lov Pribor Pasu Fanny Paket Pripomoček Vojske Pack

(0 Mnenja Strank)

€7.51 - €10.73

Sku: d155840

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Aplikacija Položaj: Pas
  • Blagovna Znamka: CAMPHIKING
  • Material: Poliester
  • Ime Oddelka: MOŠKI
  • Številka Modela: Pripomoček Torbica
  • Spol: MOŠKI

To Molle vreča se ponaša z veliko kapaciteto, ki ustreza vse vaše orodje.Odporne na obrabo in trajne, da bom zadnji, ki ste dolgo časa.Enostaven za prevoz in splošno uporabna, jo prinaša udobje za vaše vsakdanje življenje.Presenetite sebe in najdražje s svojo vsestranskost.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Naplavin Recikliranje Vrečko

Izdelek material: 1000D pullable Oxford krpo

Proizvod velikost: 30 cm*16,5 cm*12 cm/11.81*6.5*4.72 cm

Teža izdelka: 180 g

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Paket Seznam:

Pripomoček torbica*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močno Prostor za Shranjevanje podatkov: Ta pripomoček torbica uporablja enostaven za shranjevanje žep skrči vrv, ki omogoča priročno shranjevanje velikega števila predmetov in učinkovito prepreči, ki spadajo.Pouch je veliko zmogljivosti modela, ki lahko sprejme različne orodja in dodatki.

2.Izbrani Material: Ta pripomoček torbica je narejena z visoko kakovostno in trajno 1000D pullable Oxford krpo, zaradi česar je odporne na obrabo in dolgo trajajo.Njegova naravnost in eleganca načrt, ki je kot nalašč za vsako priložnost hkrati ohraniti svojo obliko in strukturo.

3.Prihranek prostora: Ta pripomoček torbica zagotavlja, ga lahko vzamete kamorkoli.Svoje majhnosti in lahki design bo brez truda prenosni ne da bi veliko prostora.Shranjevanje pripomočkov, orodja, ali osebnih predmetov varno, ni še nikoli bilo lažje.Ostati organiziran in mobilne naprave z lahkoto.

4.Široko Uporabo: Vsestranski Shranjevanje Rešitev.Ta pripomoček torbica je kot nalašč za na prostem naplavin, skladiščenje, kot so vojne igre, in se lahko uporablja tudi za različne indoor/outdoor aktivnosti.Idealen za dejavnosti, kot so pohodništvo, kampiranje, ribolov, lov, piknik, in še več.

5.Odlično Darilo: pripomoček torbica nudi odlično shranjevanje možnosti za svoje .Njegovo varno skrči vrv oblika preprečuje nenamerno prelivanja, zaradi česar je ta torbica je kot nalašč za outdoor športne navdušence.Podarite ga kot čudovito darilo za tiste, ki vrednost organizaciji in enostaven dostop do svojih stvari.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo