Na voljo: Na zalogi

1/2 1/4 3/8 Ključ Moment Pogona Prednastavitev Hitro Sprostitev Ključa Nastavljiva ročica z Ragljo Kvadratni Vodja Orodje za Popravilo prejete za Vozila

(0 Mnenja Strank)

€54.45 - €72.61

Sku: d150550

Kategorija: ročna orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: Aideepen
  • Material: Krom-vanadij Jekla
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Ključ moment
  • Vrsta: Ratchet Ročaj Ključa

Opis:

1. Izjemno gladko ročaj vrtenje z visoko vidljivost laserskih jedkano znamke, omogoča enostavno prilagajanje določenega momenta.Vse naše moment ključi so izdelani z življenjem v mislih in umerjeni in pred odpremo testiran.

2. Priročno shranjevanje: To hitro govorijo moment ključa je opremljen z visoko kakovostno shranjevanje primera, tako da imate vedno odlično mesto, da je, ko jih ne uporabljate, in vam nikoli ne bo treba iskati, ko jo potrebujete.Stanovanja bodo zaščitili konča in natančnost vaše moment ključa.

3. Ko prednastavljena vrednost je dosežena ključa bo oddajajo zvočne in čutil, da kliknete zvoku; Funkcije easy-to-read, označeno natisnjeni dual-območje obsega.Znamke, ki je priznan tudi v slabih svetlobnih pogojih.

4. Enostaven za uporabo in priročen: potegnite navzdol gumb za zaklepanje in jo pridržite, dokler se ne vrtilni moment skupaj.Sprostitev strani in gumb za zaklepanje samodejno povratno zaklepanje vrednost.Navor glavo ključa je opremljen s hitro spustite gumb za enostavno namestitev in odstranitev rokav, ki je trdno stiskal rokav, da bi preprečili spadajo ven.To je bolj priročen za uporabo.

5. Enostaven za uporabo in priročen: potegnite navzdol gumb za zaklepanje in jo pridržite, dokler se ne vrtilni moment skupaj.Sprostitev strani in gumb za zaklepanje samodejno povratno zaklepanje vrednost.Navor glavo ključa je opremljen s hitro spustite gumb za enostavno namestitev in odstranitev rokav, ki je trdno stiskal rokav, da bi preprečili spadajo ven.To je bolj priročen za uporabo.

Izdelek parametre:

Ime izdelka: prednastavitev hitro sprostitev ključ moment

Material: Krom vanadij jekla

Območje vrtilnega momenta:

1/2:28-210NM 20 kg

3/8:19-110NM 10 kg

1/4:5-25NM 5 kg

Kako uporabljati:

1. Vlečenje in držite gumb za zaklepanje.V ključa ni zaklenjena.

2. Držite gumb za zaklepanje in obrnite ročico, nastavite navor.Povečanje vrednosti v smeri urinega kazalca, zmanjšanje vrednost v nasprotni smeri urnega kazalca

3. Po nastavitvi potreben navor, sprostitev strani in gumb, ki bo spomladi nazaj na daljavo ročaj.

4. Obrnite ročico levo in desno, da se zagotovi, da se ključ zaklene in jo začnete uporabljati ročaj. (Majhnem obsegu lahko premikate majhno količino na obeh straneh centerline znamke, ne da bi vplivali na natančnost nastavitve.)

5. Obrnite ključ v smeri urnega kazalca.Ko zaslišite klik, to pomeni, da je potrebna trdnost, je bil dosežen.

6. Nastavite ključ moment na 0 po uporabi, da ohrani svojo življenjsko dobo.

Paket je vključeno:

1pc x 3/8 1/2 1/4 Ključ Moment Pogona Prednastavitev Hitro Sprostitev Ključa Nastavljiva ročica z Ragljo Kvadratni Vodja Orodje za Popravilo Vozil

1pc x Blow molding polje

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo