Na voljo: Na zalogi

3Pcs Težko Posodo Crevice Čiščenje Krtačo Vrzel Čiščenje Ščetko, Mrtvi Koti, Krtače, za Kopalnico, Kuhinjo Ploščice, Okna Reže

(0 Mnenja Strank)

€0.41 - €0.76

Sku: d14494

Kategorija: Računalniške In Pisarniške

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: ACEHE
  • Material: PP+JJEZA
  • velikost: 250*150*20mm
  • Teža: 41g
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Ščetke

3Pcs Težko Posodo Crevice Čiščenje Krtačo Vrzel Čiščenje Ščetko, Mrtvi Koti, Krtače, za Kopalnico, Kuhinjo Ploščice, Okna Reže

Opis:

Odlikuje ergonomska ročaj, trdi ščetinami crevice čopič je udobno držite in enostaven za uporabo, in je zasnovana tako, z majhno luknjo za shranjevanje na steno brez prevzemu prostora.

Specifikacije:

Material: PP+JJEZA

Velikost: 250*150*20 mm

Teža: 41 g

Paket Je Vključeno:

2 kos* Ščetke

Značilnosti:

1. Vrzel Ščetka za Čiščenje wc, kuhinjo, ploščice mrtvega kota: To je crevice čiščenje krtače za gospodinjsko uporabo,ravno vrzel krtačo head, je primerna za doseganje globoko v razpoke, čiščenje vogalov, kot so umivalnik robovi in okno šivov temeljito.Ali je to vrzeli okoli pomivalno korito, kopalnica bazena, ali wc pokrov, Razlika Krtačo lahko odpraviti vse.2. Visoka Kakovost Materiala: ultra-fine PET ščetine(točno tisto, kar ste potrebovali za, da je "nemogoče očistiti" območje med kopalniško pipo in back-splash), VENDAR je zelo močna, toga kot zobna ščetka, prodre globoko v razpoke, preprosto odstranjevanje umazanije iz najožjem iz razpoke.v crevice čiščenje krtače za gospodinjstvo bo pomagalo čisto tiste majhne dele hiše hitreje kot prej.3. Multi-funkcionalno Težko Ščetinami Crevice Čiščenje Krtačo: razlika krtačo za čiščenje v Kuhinji, kopalnici pipe, vogali, pipe, vse ploščice površin, okenskih okvirjev,tuš vrata, ograje, korito odtoki, pečica in gramofoni, drsna vrata, ograje.4. Ergonomska Oblika: Odlikuje ergonomska ročaj, trdi ščetinami crevice čopič je udobno držite in enostaven za uporabo, in je zasnovana tako, z majhno luknjo za shranjevanje na steno brez prevzemu prostora.

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo