Na voljo: Na zalogi

Otroci Outdoor Swing Težka Swing Sedeži Prostem Teku Nadomestno Drevo Gugalnice Majhne Swing Igrača Dvorišču Zamahu Z Verige Za

(0 Mnenja Strank)

€52.25 - €80.40

Sku: d13771

Kategorija: Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naše Gugalnice za Otroke značilnost ravno swing design in jih ni lahko deformira ali poškoduje, zagotavlja varno in zabavno Športne Igre za vaše malčke, da uživajo!Preprosto obesite S kljuko v ustrezen položaj v vaš vrt, otroško igrišče, dvorišče, travnik ali in gledam svoje otroke, imajo pišu. zabavaj se!

Specifikacija:

Ime izdelka: Ravne Odbor Swing

Izdelek material: 1.68 m rumeno verigo, EVA swing odbor

Velikost izdelka: (pribl.)67*29*6.5 cm/26.38*11.42*2.56 cm

Izdelek obremenitev ležaja: 220 LBS

Seznam Vsebine:

Verige*2

EVA swing odbor*1

S kavljem*2

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Oblikovanje Enotnega: Naše gugalnica za otroke, ki se ponaša z edinstveno ravno obliko, ki zagotavlja največjo varnost in zanesljivost.S kavelj za montažo in pocinkane železne verige z gladek videz in ne burrs da je enostaven za postavitev in uporabo.

2.High-Class Materialov: z Uporabo visoko kakovostnih EVA in high-class materialov, naše swing lahko prenesejo težke tlaka brez deformacij ali poškodb.Svojo impresivno odpornosti, zaradi česar je dolgotrajna naložba za vaše otroke' užitek.Mehko in shockproof oblika zagotavlja udobno in varno doživetje.

3.Športne Igre Ojačitev: Naše Gugalnica za Otroke, je več kot le zabavno igro na prostem; to je vaja,-spodbujanje orodje, ki povečuje otroci " fizično moč in ravnotežje.To zagotavlja vznemirljiva športna igra, da izzivi, da otroci videli, kdo lahko swing najvišji in najhitrejši, medtem ko podpira pogum.

4.Brez težav Zastori: Visi Gugalnica za Otroke brez težav, brez kakršnih koli drugih orodij, ki so potrebna.Namestite in odstranite hitro, prihranek časa in napora, medtem ko je čudovito bolj zabavno.

5.Širok Obseg Uporabe: Lahko se uporablja tako v zaprtih prostorih in na prostem.Primeren je za vrt, otroško igrišče, dvorišče, travnik in drugih krajev, kjer želite, da se zabavate.To lahko prinese ur zabave za otroke različnih starosti in ustvarjanje čudovitih spominov s prijatelji in družino.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo