Na voljo: Na zalogi

Avto Sedež Nazaj Organizator S Skodelico Imetnika Kavelj Za Obešanje Backseat Škatla Za Shranjevanje Avto Vzglavnik Backseat Večnamensko Shranjevanje Črna

(0 Mnenja Strank)

€17.15 - €24.50

Sku: d1330

Kategorija: Notranja Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Sedež Nazaj Vrečko

Funkcija

1、MULTI FUNKCIONALNA ZASNOVA: je zasnovan tako, da izpolnjujejo potrebe za skladiščenje različnih predmetov v vašem vozilu, zaradi česar je priročen in praktičen.

2、NAZAJ VISEČE: Njegova oblika učinkovito izkorišča prostor, medtem ko zagotavlja enostaven dostop za potnike.To visi za sprednja sedeža, prihranek dragocenega prostora za noge in zagotavljanje a udoben in prostoren prostor za sedenje izkušnje.

3、POKAL NOSILEC: opremljen je s skodelico imetnika in tkiva polje imetnik, ki ponujajo priročen dostop do osvežilnih pijač in tkiv.Hranite vaše najljubše pijače v pridobivanje in uživajo osvežilne sip, ko ste na poti.

4、OGLJIKOVIH VLAKEN TEKSTURO: Izdelane iz trmast in trpežnih materialov, je zgrajena, da zdrži teže različne predmete in zagotavlja varnost in zanesljivost.

5、ENOSTAVNO NAMESTITEV: združljiv je s široko paleto avtomobilskih sedežev, s čimer je brez težav namestitvijo.In to bo varno ostanejo na mestu, medtem ko vozite.

Postavka Vrsta: Avto Sedež Nazaj Organizator

Material: ABS, Tekstura iz Ogljikovih Vlaken

Package Seznama

1 x Avto Sedež Nazaj Organizator

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo