Na voljo: Na zalogi

Voziček Rokavice Prijetno Ekstra Debel Kožuh Krmilo Tepec Nepremočljiva, Windproof Pozimi Voziček Dodatki Za Prevoz Handmuffs Za

(0 Mnenja Strank)

€3.13 - €6.27

Sku: d13172

Kategorija: Mati & Otroci

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Starostni Razpon: 25-36m
  • Material: BOMBAŽ
  • Številka Modela: Voziček Rokavice

Opis:

Naše ekstra debel kožuh obložene voziček rokavice so kot nalašč za vsak mamica in očka, ki potrebuje, da bi svoje roke tople, medtem ko potiskate voziček.Popolnoma zaprtih na sprednji strani, so enostavne za namestitev in odlično prilegajo na vse voziček ročaji.Poslovite se od mraza in otrple roke z našo toplo in funkcionalen voziček rokavice.

Specifikacija:

Teža: 150 g

Velikost izdelka: o 20x25cm/7.87x9.84 cm

Material: rocker + nepremočljiva tkanine

Seznam Vsebine:

1 Par* voziček rokavice

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izjemne Toplino: Povzdignil vaše zimske sprehode z našo voziček rokavice.Ekstra debele runo notranje obloge zagotavlja izjemne toplino in coziness, medtem ko je koži prijazen material, ki ohranja vaše roke udobno.Uživajte v prostem slogu.

2.Upreti mrzel Veter: Z vodotesno in odporen na veter. zunanji pokrov, ti voziček rokavice učinkovito upreti hladen zrak in vlago, ohranjanje roke tople in prijetno; na sprednji strani je popolnoma zaprt, da se prepreči toplotne izgube in zagotoviti udobje.

3.Enostaven za Namestitev: Ti voziček rokavice lahko natančno in enostavno namesti na voziček z enostavno in hitro namestitev.Samo privijte samolepilne nalepke in ste pripravljeni iti.

4.Idealen Pripomoček: Vsak negovalec potrebuje te voziček rokavice ohraniti svoje roke toplo in udoben med hladno vreme sprehodi s svojega otroka.Praktično darilo za mommies in očka, ki so podobni!

5.Fit Večina Sprehajalcev: Namestitev in odstranjevanje teh voziček rokavice na katerokoli krmilo, bo to za nakupovalni voziček, kolo, voziček z enim ročke, ali druge ročaji je vetrič z njihovo univerzalna velikost.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo