Na voljo: Na zalogi

Groza Zrkla Nalepke 45pcs Grozo Zrkla Nalepke Za noč Čarovnic Nepremočljiva Grozo Decals Nazaj Lepilo Dekorativne Nalepke Za

(0 Mnenja Strank)

€4.67 - €9.36

Sku: d131630

Specifikacije

  • Element Teža: 55g
  • Element Širina: 5.5cm
  • Postavka Dolžina: 8.5cm
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Višina: 5.5cm
  • Vrsta Materiala: PVC

Dodajanje nekaj zabave v kateri koli prostor s temi nepremočljiva zrkla nalepke!Brez dodatnega orodja ali lepila, ki zahteva - preprosto olupimo in palico, da se vsaka vrata ali površino.Z devetimi v vsak niz, ustvarite razburljivo in vznemirljivo vzdušje brez povzročanja nepotrebnih nered ali težav.

Teža: približno 1g/pc

Velikost:

(pribl.)8.5*5.5 cm/3.35*2.17 cm

(pribl.)7.9*5.5 cm/3.11*2.17 cm

(pribl.)7.5*5.5 cm/2.95*2.17 cm

(pribl.)7*5.5 cm/2.76*2.17 cm

(pribl.)6.6*5.5 cm/2.6*2.17 cm

Material: PVC

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različnih ročno merjenje

Seznam Vsebine:

Zrkla Nalepke Halloween*45pcs

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajno v Uporabo: Izdelana iz ne-preprosto-fade PVC materiala, ti Zrkla Nalepke Halloween, so trpežne, nepremočljiva in trajne.Zaradi njihove močne sestava, niso enostavno prekinil in prenese celo kruto ravnanje.

2.Hitro in Enostavno: Prestrašiti z minimalnim naporom!Preprosto peel off zaščitno folijo na hrbtni strani in držijo teh Zrkla Nalepke Halloween, da vse gladko izgled - brez dodatnega orodja ali lepila, ki so potrebne.Ustvarite hrbtenice-hlajenje vzdušje v nekaj sekundah s temi trajne samolepilne nalepke.

3.Sprostiti Svojo Ustvarjalnost: Obstaja pet različnih stilov, ki so skupaj z devetimi zrkla nalepke za vsakega.Da bi različnih kombinacij eerie oči za noč Čarovnic, lahko kombinirate Grozo Zrkla Nalepke, kot vam je všeč.

4.Ustvarite Grozljive Atmosfere: Potopite se v sablastan vzdušje z Zrkla Nalepke noč Čarovnic.Pa jih uporabite za ustvarjanje haunting prizorov in povezujejo hrbtenice-hlajenje trenutke.Kot nalašč za noč Čarovnic strank, strašijo hiše, ali odganjanje prijatelje, te nalepke so mora imeti za razburljivo doživetje.

5.Široko uporabna: Transformacija prostora ali predmeta v sablastan spektakel s temi vsestranski zrkla nalepke.Kot nalašč za noč Čarovnic dekor na avtu, vrata, stene, uklet hiša, hladilnik, ali okno.Se uporabljajo za več scenarijev.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo