Na voljo: Na zalogi

Brushless Jet Fan 100000RPM High Power Turboventilacijski Prah Puhalo Stisnjen Zrak delovna halja 3-stopenjski Ročni Piha-sesalno Puhalo Zraka

(0 Mnenja Strank)

€35.14 - €53.24

Sku: d131515

Kategorija: Ročna Orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: Dreamburgh

100000RPM brushless motor high power turbo fan 50 W prenosni piha in sesalni ventilator 33m/s prostem hlajenje ročni mini fan

Značilnosti:

【Visoko Kakovost Materiala】iz ABS in silikon, ognjevarne in toplotno odporne, odporne na obrabo in korozijo odporna, z dolgo življenjsko dobo.

【Kompaktna Struktura】brezžični ročni ventilator vključuje zraka sesalno funkcijo v eno, je majhna in lepe, kompakten in lahek, lahko zlahka prevaža, in se lahko meri za majhne prostore.

【Udarec in Sesalne Pralni & Brushless Motor】kot 100.000 vrt. / MIN visoke hitrosti lahko zagotovi skokovita piha/sesalna moč, močan veter, moč, ena tipka-stikalo, enostavno in priročno delovanje, in kot nalašč za odstranjevanje prahu učinek.Hitrost vetra lahko dosežejo 33M/S, in moč motorja, ki lahko dosežejo 50 W.

【Večnamensko oblikovanje】Opremljen z naprej piha funkcijo, povratne sesalno funkcijo (za uporabo s sesalno cev za vgradnjo v vozilo), in treh ravni baterije zaslon funkcija.To je večnamensko orodje za čiščenje za dom, avtomobile in pisarne, primeren za čiščenje avtomobilov/domov/uradi/skupno vogalih, kot tudi hitro polnjenje različnih zračnih blazin.

【Tri-nadzor hitrosti & continuously variable transmission】Združuje tri hitrosti za nadzor hitrosti, s continuously variable transmission funkcijo, lahko prilagodite glede na vaše potrebe.Spremenite lahko velikost veter s samo enim klikom.Delovanje je enostavno in priročno, kar močno izboljša vaše čiščenja.

【Polnilna litijeva baterija】TIP-C polnjenje oblikovanje vmesnika.Vgrajeno veliko zmogljivosti za litijeve baterije, učinkovito čiščenje brez prekinitev, do 3,5 ur baterije.

【Stroj Filter】Sprejme visoko učinkoviti filter, ki lahko učinkovito absorbirajo drobni delci, se lahko očistijo in reciklirati, in je okolju prijazen.

【Široko Uporabo】Primerna za ogljikov ogenj piha, industrijske piha prah, saje piha, tipkovnica čiščenje, avto in motorno kolo čiščenje, avto sredinski konzoli, čiščenje, avto vrzel čiščenje, talna obloga čiščenje naplavin, piknik smeti, čiščenje, itd.

Specifikacija:

Ime: Prenosni Turbo Ventilator

Material: ABS + silikona

Vhod za polnjenje napetost: 5V

Vnos polnilni tok: 2A

Litij-zmogljivost baterije: 7.4 V 2600mAh

Čas polnjenja: 3H

Tri-speed nastavitev hitrosti vzdržljivosti čas: Način 1: 3.5 h, Način 2: 2h, Način 3: 1h

Delovno območje napetosti: 6-8.4 V

Maksimalen obratovalni tok: 5A

Največja pogonska hitrost: 100,000 vrt. / min

Motor največja moč: 5 0W

Maksimalna hitrost vetra: 33m/s

Velikost: 33*105*121mm

Barva: črna+ siva

P acking vključeni:

1 * Prenosni Turbo Ventilator

1 * Dolgo Ustnik

1 * Grobe Ustnik

1 * Ščetka Za Vakuumsko Roko

1 * Napajalni Kabel

Opomba :

1. Zaradi ročnega meritve in rahle barvne različice, prosimo, dovolite 1-3 cm (za 0,4-1.18 palcev) razlika, ki ustrezajo različnim nastavitve zaslona.

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo