Na voljo: Na zalogi

Univerzalne Klešče Za Podaljšek Adapter Ključa Extender Jekla Za 1/2 Palčni Pogon Breaker Palice Za Slepar Bar Vzvoda, Trmast

(0 Mnenja Strank)

€19.76 - €35.28

Sku: d125747

Kategorija: ročna orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: Xzante

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

[1/2 palčni Pogon Ali 21 MM Hex Drive]Naše ključa extender je združljiv z 1/2 palčni pogon ali 21 mm hex pogon.To ključa podaljšek adapter je super za strokovnjake.

[Oba Privijte & Odvijte Načine]Namenjeni za širjenje klešče z drugo ključa za ustvarjanje več vzvoda.Uporablja na različne klešče, da ublažijo ali privijte trmast zarjaveli matice in vijaki, ki se lahko odstranijo, bolj enostavno in prihranite trud.Spremembe privijte ali odvijte, morate samo, da ga na drugi strani ključa.

[Trpežne Jeklene Konstrukcije]Težka gradbena te univerzalne klešče za podaljšek adapter preprečuje vožnje od zdrs ali zaokrožajo.Toplotno obdelani jeklena konstrukcija naredi ključa razširitev močan in vzdržljiv.Utopno kovani telo ključa adapter.

[Rje Dokazilo Material]Toplotno obdelanega jekla, z zaščitno prevleko, ki preprečuje rjavenje.Te univerzalne klešče extender lahko veliko dela na zarjaveli matice in vijaki.Upira dnevno korozijo in izgubi sijaja.Trajno leta in leta uporabe.

[Super Ključa Extender Orodje]univerzalne klešče za podaljšek adapter lahko prihranili vaš čas in trud.Super za dodajanje več vzvoda, trmast matice in vijaki in za pridobivanje v težko dostopnih območjih.

barva: Črna

Material: Jeklo

Vsebina Paketa:

2 x Ključa Extender

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dragi prijatelji,hvala vam za izbiro naših izdelkov

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračilo bo nazaj na vaš račun v roku 7 -10 dni po Drustvozacplj.si.

O Ladijski

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

★ Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime in desno telefonsko številko.To je zelo pomembno!!!

Dropship in Distribucija

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O povratne informacije

★ Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, iskreno upam, da nam lahko 5 zvezdic.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo