Na voljo: Na zalogi

A6 Veziva Proračun Pu Usnje Načrtovalec Žepi Denarnih Sredstev Organizator Sistem Jasno Zadrgo Stroške Listov Zvezek Pribora

(0 Mnenja Strank)

€2.26 - €4.12

Sku: d125228

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • A6: 19*13 cm
  • Blagovna Znamka: JESJELIU
  • Številka Modela: B2D89

ZNAČILNOSTI:

1. VISOKA KAKOVOST: Naš prenosnik vezivo je izdelan iz visoko kakovostnih PU usnja, ki ščiti vašo zasebnost bolje kot jasno, plastična veziva kritje.Udobno in organizirano shranjevanje za potne liste, račune, vozovnic in kartic, kot tudi pero zank, da imajo peresa v mestu.

2. A5/A6 Denarnih Sredstev Dejavnost Steno Grafikona: pomaga vam proračuna in upravljate svoje finance z lahkoto.A5/A6 notebook svoboden-leaf vezivo je zasnovan z 6 pred-udaril lukenj, ki se odlično prilegajo v standard A5/A6 svoboden-leaf veziva vložki.Vključuje 1 pero, držalo, 4 reže za kartice, dual denarnih žepi in trmast snap zaprtje za varno zaprtje.

3. MULTIFUNKCIJSKI SKLADIŠČENJE: 6-obroč zvezek veziva z 12 A5/A6 prosojno zadrgo veziva žepi je kot nalašč za shranjevanje računov, računov, denar, kuponi, kartice, znamke, poslovne kartice, kreditne kartice in več.Prav tako prihaja z 12 proračun kartice.

4. 12 A6 Pregleden Veziva Žepi: narejen iz PVC materiala, veziva žepi so mehki, trganje in nepremočljiva.Prosojna material omogoča jasen pogled za hitro identifikacijo.Zadrgo je bolj varno za elemente v notranjosti.

5. Kot nalašč za dom, pisarne, konferenčne, šolsko uporabo in potujejo kot upravitelj datotek.

6. ENOSTAVNO DELOVANJE: Pritisnite na obeh koncih, da odprete obroč za dodajanje ali odstranjevanje veziva žepi, nato pritisnite tipko obroč zapreti.Primerna za vas, da prilagodite vaš lasten flipchart.

Specifikacija:

Material: PU + Metal + PVC

Barva: Kot je prikazano na sliki

Primer: A6: 19*13 cm / A5: 23.5*17.5 cm

Zadrgo žep: 16.5*11 cm

Package Vsebina:

1 x 6-obroč zvezek veziva

10 prosojno zadrgo žepi veziva

12 Proračun Kartice

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo