Na voljo: Na zalogi

Ženske Kimono Maxi Plažo, Obleke, Bohemian Caftans Trdna Kopalke Prikriti, Tkane Dekoracijo Kopalke Plažo 18 Barva

(2 Mnenja Strank)

€27.50

Sku: d124268

Kategorija: Očala Dodatki

Oznake:

Specifikacije

  • Mladi Slog: Bohemian
  • Fit: Ustreza večja kot običajno. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
  • Material: Poliester
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Datum Izdaje: Spomladi leta 2022
  • CN: Zhejiang
  • Slog: Mladi Slog
  • Starost: 25-34 let
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Material:poliester,rajon,bombaž.

Barva:bela tam kaftan plaži,črna tam kaftan plaži,vino rdeče kaftandress,rose red kaftandress,marelice, tam kaftan plaže,zelena tam kaftan plaži,rdeča tam kaftan plaži,rumena tam kaftan plaži,svetlo modra tam kaftan,siva tam kaftan plaži,oranžna tam kaftan plaže,modro tam kaftan plaže,zelena vojska tam kaftan,temno zelena tam kaftan,temno modra tam kaftan,modro nebo, tam kaftan,vijolična tam kaftan plaži,rjava tam kaftan plaži,kot na sliki.

Velikost: Ena Velikost.

Značilnost:kopalke pokrov-ups,kaftans za ženske,plaža obleko,plaža prikriti,bikini prikriti,plaža obleko,kopalke prikriti,vestido playa mujer 2022,tam kaftan plaži.

Package:1pcs plaža obleko.

Prsi (cm) Dolžina (cm) Pleče (cm)

Ena Velikost

160

135

102

Opomba: velikosti, so postavitev in velikosti.Plz primerjati podobne obleke, da izberejo.Plz dovolite 1-3 cm, ročno merjenje netočnosti.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako lahko sledenje moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

    Anonimni

    2023-10-10

    Naročilo na julij 12 in prejeto o julij 26. Izdelek in barvi enaka opis; Obleka je zelo udobna in tkanine, zelo prijetni za nošenje. Priporočam. Hvala za prodajalca.

    Anonimni

    2023-10-10

    Všeč mi Je, malo Je 100% polyestere, št bombaž.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo