Na voljo: Na zalogi

150 ml Avto Notranjosti Usnje Večnamensko Čistilo Penasto Čistilo Hitro Odstrani Umazanijo In Madeže Avto Dom Čistilna Pena Tkanine

(0 Mnenja Strank)

€7.16 - €14.31

Sku: d12370

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta Materiala: Tekoče
  • Element Teža: 200g
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Usnje & Tapetništvo Čistilec
  • Postavka Obsega: 150 ml
  • Posebne Funkcije: penasto čistilo za avto

Bullet Točk:

1.Globinsko Čiščenje: z Uporabo naprednih pena tehnologije, tem čistejše lahko prodrejo v fine razpoke, avto notranjost in odstrani trdovratne madeže in vonjave učinkovito.

2.Vsestranska Uporaba: za Ta izdelek se lahko učinkovito čiščenje in obnavljanje različnih površinah, kot so usnje, izdelki iz gume, tkanine, in flanel.Ali želite, da odstranite umazanijo, madeže, ali vonjav iz vašega avtomobila notranje zadeve ali tapetništvo, ta pena čistilo zmorem vse.

3.Enostavno in Hitro Čiščenje: Ni potrebe, da se pranje, samo spray na območje, ki potrebuje čiščenje, počakajte, da se pena, ki začne veljati, in obrišite s čisto krpo.Prihranite čas in trud, s tem preprost za uporabo penasto čistilo.

4.Varno in Zanesljivo: Ta pena čistilec je non-draži ljudi in avtomobilov, za zaščito zdravja vas in vaš avto.Prav tako ne povzroči sekundarno onesnaževanje okolja, zaradi česar je odgovorna izbira za okolje.

5.Praktično Penasto Čistilo: Ta izdelek se lahko uporablja za čiščenje različnih površin v vaši kuhinji ali avto, kot so avtomobilski sedeži, stropov, vrat, center konzole, nadzorne plošče, in krmiljenje kolesa.Lahko obnoviti sijaj in barvo notranjosti z lahkoto.

Opis:

Vztrajati vaš avto notranjost čista in sveža z naš Avto Penasto Čistilo.Pena prodira v fine razpoke, tkanine, da odstranite umazanijo in madeže.Počakajte, da se pena v veljavo in varovanje zdravja vas in vaš avto.Naša formula učinkovito obnavlja prvotni sijaj in barvo za vaš avto notranje zadeve.

Specifikacija :

1.Ime: Penjenje Čistilo

2.Net vsebina: 150 ml

3.Obdobje veljavnosti: 3 leta

4.Velikost: 18.5x4.1cm/7.28x1.61inch

Seznam:

Penasto Čistilo za Avto x1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo