Na voljo: Na zalogi

Veliki Kovinski Lase Nevihte Posnetek Ribje Kosti Nepravilnih Lasnice Punk Stil Srebrne Lase Kremplji Barrettes Ženske HairClips Dodatki Za Lase

(0 Mnenja Strank)

€0.60 - €1.03

Sku: d12050

Kategorija: Oblačila Dodatki

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: N2HAO
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Spol: Ženske
  • Material: Zlitine

【Modno Oblikovanje】lahko izberete las ujeti posnetek iz 4 različnih barvah ribje kosti modelov.Primeren za različne oblike in modeli za različne priložnosti, da bi svoje lepe lase.Zlato ribje kosti obliko lasne sponke za styling je narejena priljubljena oblika in material, tako da lahko izberete barvo, ki vam je všeč.

【Praktična in Trpežna】Je ostra nevihte čeljusti je non-slip, lahko držite lase trdno brez poškodb vaše lasišče in ne glede na vaš tip las debel, tanek, kodrasti, ali ravne lase bodo zagotovo prilega naš productsare.Kot nalašč za elegantno in nežno žensko prijatelji.

【Široko Uporabo】Naše Lase Nevihte Posnetke, ki je izdelan iz visoko premijo zlitine in dobro polshed koncu, ne boli, da so vaši lasje, brez rjavenja kovin, sponke za lase in dolgo barve hrambe, ne izginja.Zlato je kovinski sponke za lase držite tesno in obdržati vaše lase urejeno in suho ko delaš čiščenje obraza, make up, kuhanje, kopanje, dating ali dela.

【Nov Modni Dodatki za Lase】ženske lase nevihte dekleta objemke moda kovinski las, ribje kosti, sponke za lase glavo ostra modni dodatki za lase, ki je primerna za vse pomembne priložnosti, da si želijo biti bolj prikupno in privlačno.

【Ideja za darilo】bo To najboljše darilo za svojo mamo, ženo, hči, ali prijateljico.Je modne in zelo praktične.To se uporablja zelo pogosto v življenju in lahko rešili veliko težav, ki jih povzročajo lase.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo