Na voljo: Na zalogi

Oprijem Moč Tester, 396Lbs/180Kg Digitalni Ročno Dinamometra Zaslon Moč USB Oprijem LCD Oprijem Meter Dinamometra Strani T0C3

(0 Mnenja Strank)

€10.54 - €17.56

Sku: d12000

Kategorija: Fitnes & Body Building

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Stiskal Obroč
  • Vrste šport: Trening Za Moč
  • Ime Oddelka: Unisex
  • Usposabljanje Mesto: Strani

Ime izdelka: oprijem moč tester

Velikost izdelka: 19.5*12.5*3cm/7.67*4.92*1.18 palčni

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material: pp

značilnosti izdelka:

1. Namenjen za dom, šport in klinične uporabe, samodejno/ročno zapiranje lahko shrani zaslona za največjo oprijem vrednost in šibka, normalni ali močni močeh, in da se lahko spomnimo, za primerjavo.

2. Natančne meritve, z visoko natančnostjo sev senzor

3. Digitalni LCD zaslon visoke ločljivosti LCD-zaslon, natančno in jasno branje, ne glede na dan ali noč, se je število je jasna in vidna

4. Gumbi so jasna in se lahko uporabijo za moške, ženske in otroke, z majhno velikost, velik učinek in široko uporabo območju.

5. Ko je samodejno shranjevanje pasu štetje funkcija je vklopljena in ponastavite na nič, pritisnite in pridržite za 3 do 5 sekund, štetje bo prikazano, in štetje funkcijo bo začel z utripajočo.Za izhod pritisnite in držite tega 3 za 5 sekund.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 pc oprijem moč tester

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Lep dan!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo