Na voljo: Na zalogi

Pazi Olje Ura Olje, Mazalna Olja, Nepremočljiva Sintetičnega Olja Vzdrževanje Watchmaker Orodja Za Popravilo Opreme

(0 Mnenja Strank)

€2.30 - €3.29

Sku: d119508

Specifikacije

  • Postavka Vrsta: Maziva
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Posebne Funkcije: Mazivo

Naša ura mazalna olja preprečuje rjavenje in hrupa, in se zagotavlja vzdrževanje in mazanje od teh predmetov.Olje je koristno tudi za gospodinjske stroje in mehanske mazanje.

Specifikacija:

Ime: Posebnim mazivom za ure in ure

Specifikacije: 10 ml/50 ml

Kinematična viskoznost: v 100 stopinj

Izdelek funkcija: mazanje/anti-rust

Delovna temperatura: -30 stopinj~260 stopinj

Paket Seznam:

Pazi olja*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Optimalno Vzdrževanje: Izboljšati učinkovitost vaše mehanske ure in ure z našo watch olje.To zagotavlja učinkovito vzdrževanje, mazanje, rje preprečevanje in zmanjševanje hrupa, ki vodijo k čim večja učinkovitost in dolgo življenjsko dobo.

2.Spodbujanje Watch Trajnost: Maksimiranje watch uspešnosti z našo watch olje.Svojo vrhunsko dehidracije lastnosti preprečevanje vlage in kisika iz corroding kritične komponente, ki zagotavljajo zanesljivo natančnostjo in podaljšano življenjsko dobo.

3.Odlično Prenosljivost: Z našimi watch olje, ki prihajajo v majhno stekleničko, jo lahko vedno nosite okoli.Je lepljiv in fine teksture zagotavlja enostavno uporabo, obnavljanje sijaj in gladkost vaše gledanje na površini, kar je videti kot svetlo kot nova.

4.Izboljšano Mazanje: Ohranjanje natančnost in stabilnost vašega mehanska ura je lažje z našo watch olje.Zmanjšuje obrabo in trenje na zobniki, vzmeti, ležaji pa zagotavljajo napredne mazanje.Njegova posebna formula zagotavlja dolgo življenjsko dobo in uspešnost pazi ključne komponente.

5.Vse Namene: To watch olje se ne uporablja le za mazanje in vzdrževanje kazalec ure, kot so ure in ure, ampak tudi za gospodinjske stroje, kot so igrače, električni ventilatorji, in šivalni stroji.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo