Na voljo: Na zalogi

Želva Tank Svetlobo UVA UVB Svetlobe Plazilcev Ogrevanje Lučka Rumena Lučka Akvarij Uživala Spot Svetilka Z 360 Vrtljivo Sponko Stojalo Posnetek Na

(0 Mnenja Strank)

€8.96 - €20.85

Sku: d117847

Kategorija: Lights & Razsvetljavo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Rastejo Luči
  • Certificiranje: NOBEN

Stopnjevati vaš želva tank z našo strogo testirani Želva Tank Luč!Featuring 15.75-palčni zaslon upogljivi gooseneck, to svetlobo zagotavlja strogo nadzorovano temperaturo za vaše sobne rastline ali poslovnih.Kot nalašč za udobno in zdravo okolje za vaše hišne ljubljenčke.

Specifikacija:

Ime: Želva Tank Svetlobe

Slog: Evropska gumb slog (z žarnico)

Seznam Vsebine:

1* Želva Tank Svetlobe

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

3. LED žarnice in varčne sijalke ne more biti zatemnjena, in ta želva toplote lučka ne vključujejo žarnice.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajno Keramične Svetilke Nosilec: Varen in Zanesljiv, ta želva tank svetlobe funkcije trajne keramični okova, ki lahko zdrži visoke temperature in ustreza standardni E26/E27 žarnice.Skrbno testirajo za varnost in dolgo življenjsko dobo, to je kot nalašč za vaš ljubljeni hišne ljubljenčke.

2.Večjo Prilagodljivost: To plazilcev toplote svetilka je 15.75-palčni zaslon upogljivi gooseneck kovinsko cev, ki se lahko zavrti za 360 stopinj, kar vam omogoča, da prilagodite kota in smeri svetlobe.Fleksibilne cevi, ki so močnejše in bolj odporne na obrabo in trganje, ki zagotavlja vaš jjeza vse krog udobje in toplino.

3.Odebeljena Odličnosti: S svojo vrhunsko kakovost materialov, naša Želva Tank Svetlobe zagotavlja odlično prevodnost, antikorozijski funkcijo in se zgosti design.Rezultat tega je dolgoročnih, visoko zmogljivo ogrevanje svetilko z stroge varnostne kontrole, ki zagotavljajo vas in vaše želve popolno brezskrbnost.

4.Nastavljiva Osvetlitev: Želva Tank Svetlobe ustvari udobno in naravno okolje za vašega ljubljenčka z nastavljivo svetlosti, prilagojene vaši plazilcev potreb.Zatemnilnim stikalom tudi uravnava temperaturo, ki zagotavlja vaš jjeza optimalno udobje ves čas.

5.Široko Uporabo Obseg: Osvetlitev vaš želva tank, kot tudi druge domače živali in rastline.Ta multi-uporabo svetilka je kot nalašč za zlata ribica, pajki, sobne rastline, businesss - tudi piščancev.Primerna za vrsto plazilcev, kot so kuščarji, chameleons, in kače.Pripeljite naravo v vsakem prostoru z lahkoto.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo