Na voljo: Na zalogi

Tkanine, Brivnik,Polnilna Dvojno Rezilo Gladko Odstranjevalec Električni Gladko Brivnik,Učinkovito Odstrani Puh Za Oblači In Pohištvo

(0 Mnenja Strank)

€13.72 - €19.59

Sku: d116744

Kategorija: Gospodinjski Aparati

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Tkanine, Brivnik,Polnilna Dvojno Rezilo Gladko Odstranjevalec Električni Gladko Brivnik,Učinkovito Odstrani Puh Za Oblači In Pohištvo Močne tkanine brivnik: Naše tkanine brivnik varno odstrani vlaken, vlaken in mucke iz vaše najljubše tkanin.

Dvojno Rezilo Design: Naše tkanine brivnik zunanja oblika dvojina-britje glavo design, ki podvoji učinkovitost drugih eno-rezilo tkanine, brivniki.Prihranite svoj čas.

USB POLNILNE: Naša pasja brivnik traja 60 ur z enim polnjenjem.Ni potrebe, da napolni žamet brivnik pogosto.

Ta izdelek je mobilno omrežje.To design ščiti vaš tkanine iz poškodbe in deformacije.V satja rešetka ni enostavno rje ali preoblikovanje, in lahko popolnoma osamiti rezilo iz oblačil, ki zagotavlja, da oblačila ne bodo ujeli, in izboljšanje moči, ki je odstranjevanje dlak kroglice.

Ta izdelek lahko uporabljate na različnih mestih.Lahko uporablja za odstranjevanje dlak kroglice iz puloverji, odeje, bombaž, lan, itd.To je treba imeti za vsak dom.

Barva:Barvno Fotografijo

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1 x Gladko Odstranjevalec

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo