Na voljo: Na zalogi

2000W Električni Weeder Gorilnik S 3-v-1 Žar Lažji Prilogo Eco-prijazen Za Vrt, Teraso Dovoz EU Plug

(0 Mnenja Strank)

€30.34 - €43.98

Sku: d1164

Kategorija: Orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Funkcija 5: EU ZALOGI
  • Funkcija 1: Zmogljiv Gorilnik
  • Funkcija 3: 2000W 230V zmogljivost
  • Funkcija 2: 650 stopnjo MAX
  • Blagovna Znamka: Meigar
  • Funkcija 6: Varilni Gorilniki
  • barve: bela
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Funkcija 4: Varstvo okolja

Značilnosti :

◆【Zmogljiv Gorilnik】 je okolju prijazno s profesionalno tehnologijo za dom.Plamen doseže maksimalno temperaturo 650°C, učinkovito nadzorovanje med tlakovci, dovoz ali kamniti robniki.Z a dolžina kabla 1.8 m, to je relativno dolg kabel na trgu.Dodaten adapter lahko uporabljate za razširitev območja uporabe.

◆【Popolnoma Varno】 Mnogi uporabniki so nevarni glede na opremo, ki uporablja zemeljski plin, vendar z električnim gorilniki, ste vedno na varnem, ni odprtega plamena, samo električne energije se uporablja in vse operacije, ki so varni.

◆【Zelo Visoko Učinkovitost】burner združuje super 2000W, 230V zmogljivost, ki vam omogoča, da hitro odstranite in prenese temperature do 650°C.By združuje pritisni in pribor zanje, vaše delo bo zelo učinkovito.Stroj, ki bo v kratkem stiku , dovolj, da uniči celično strukturo.

◆【Enostaven za Uporabo】 napravo, ki je enostaven za uporabo in dobro deluje.To tudi dobi dovolj vroča, da zakuriti žar.gorilnik je ergonomsko oblikovana, ročaj se lahko enostavno vpne in daljši uporabi ne bo, da se boste počutili neprijetno.Kompakten in inovativen design, ta morilec ima snemljiv ročaj za enostavno shranjevanje.

◆【Okolju Prijazno】 Dimenzije: in 101 cm (L) x 8 cm (Š) x 10 cm (H).Električni travo gorilnik deluje na okolju prijazen način.To se napaja z električno energijo, brez odprtega ognja, brez potrebe strupene kemikalije, kot je plin in butan.

Specifikacija :

Napetost: 230V Omrežno Frekvenco: 2000W Plug: EU Temperatura Zraka:

Nastavitev 1: 60°C

Nastavitev 2: 650°C Zračni Tok: 500litre/minuto

Vedno uporabljajte previdno:

NE prekrivajte prezračevalnih odprtin med uporabo, kot je to povzroča nevarnost opeklin!

Nikoli se ne dotikajte vročih šoba!

Uporaba nasvetov :

VKLOP/IZKLOP,Najprej preverite, da je kabel in vtič se ne poškoduje.◆Napajalni kabel za napajanje.Z on/of - in stikalo za vklop lahko izbirate med dvema temperaturne nastavitve.Glede na aplikacijo, lahko uporabite naslednje nastavitve◆Nastavitev I 60℃ (zračenja / hlajenje)◆Nastavitev II 650℃ (pekoč občutek sem vžiga BBQ ali ogenj mesto) prostornina zraka v posamezno nastavitev, 500 l/min morilec, Če uporabljate napravo kot morilec morate uporabiti razširitve cev in ročaj.Držite morilec trdno držite koncu razširitev ročaj *Preverite, da so vsi ustrezni varnostni ukrepi so bili izvedeni. * Zagotovi razširitev ročaj je trdno pritrjen na napravo in da je naprava izklopljena.

Paket Je Vključeno :

1x Gorilnika

1x Šoba BBQ/Kamin

1x Šoba Gorenja

1x Priročnika

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo