Na voljo: Na zalogi

Preprosta, 500 ml, Velike Zmogljivosti, Plastični Vadbo Fitnes Steklenico Vode Mleko Stresemo Beljakovine v Prahu Nadomestni Obrok Mešanjem Stresemo Skodelico

(0 Mnenja Strank)

€1.18 - €2.14

Sku: d11230

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: šport steklenice
  • Feature1: priročno za prevoz
  • Feature2: Multifunkcijski
  • Feature3: trajno
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: PE

Ime: 500 ml šport steklenice

Slog: črna, bela, siva, modra, rumena in bela, siva in oranžna

Material: PP+PE

Velikost: 11*7.3*18.9 cm

Teža: 150 g

PRIROČNO: Shake Nadomestni Obrok Beljakovin Športno Mix Pokal je priročen način za pripravo in piti veliko beljakovin nadomestni obrok pijače za zaposlene ljudi, ki nimajo časa za kuhanje.

Vsestranskost: To mešanje pokal se lahko uporablja za mešanico različnih beljakovinskih praškov, nadomestni obrok, tresenje in športne pijače, zaradi česar je vsestranski dodatek za vsako zdravje in fitnes rutino.

Vzdržljivost: Tresenja Nadomestni Obrok Beljakovin Šport Mešalnik Pokal je narejen iz kakovostnih materialov, da prenesejo pogoste uporabe in grdega ravnanja, zaradi česar je trajno izbira za aktivne osebe.

Prenosljivost: S svojo kompaktna in lahka zasnova, ta mešalnik mogoče preprosto sprejeti, kjerkoli, zaradi česar je odlična izbira za športnike, fitnes navdušence in vsakogar, ki potrebuje hitro in enostavno nadomestni obrok rešitev na poti.

KORISTI za ZDRAVJE: Pitje beljakovine vibriranje lahko pomaga posameznikom, da izpolnjujejo svojih dnevnih potreb beljakovin in podpira rast mišic in regeneracijo po vadbi, da to mešanje pokal odlično orodje za doseganje zdravje in fitness ciljev

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo