Na voljo: Na zalogi

Silikonski Slušalke Kritje Primera Slušalke Silikonski Zaščitni Lupini Anti-Izgubil Vodotesne Slušalke Zaščitnik Lupini Dodatki

(0 Mnenja Strank)

€1.80 - €2.76

Sku: d11105

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Blazinice Za Ušesa

Narejeni iz materiala, ki podaljšuje življenjsko dobo vaše slušalke.Prihaja z carabiner za enostavno prevoz in v različnih osebnih barve.

Specifikacije:

Ime: Slušalke Zaščitnik Pokrov

Barva: črna/bela/rdeča/temno zelena/temno modra

Material: tekočina silikonski material

Lastnosti: Slušalke silikonski pokrov

Teža: približno 30 g

Velikost izdelka: o 14x10x1cm/5.51x3.94x0.39 palcev

Toplo opomnik: velikost in teža se meri ročno in je lahko rahlo odstopanja od dejanske narave.

Seznam Vsebine:

1*Silikonsko Slušalke Kritje Primera

1*carabine

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Idealna Zaščita: Natančno prilegajo naše Slušalke Zaščitnik Pokrov zagotavlja, da vaše slušalke so zaščiteni pred praskami, prahom in vodo.Natančne dimenzije in oblika, da se odlično prilegajo, ki ne vpliva na kakovost zvoka ali vhoda.

2.Anti-Škodo Kakovosti: Ščit vaše čepkov pred poškodbami z našo Slušalke Zaščitnik Kritje.Zaradi svoje šok absorbira lastnosti, naše elastična silikonska pokrov zagotavlja vrhunsko anti-spada zaščita pred nenamernimi udarci in kapljice.

3.Enhanced Protection: Z našimi Slušalke Zaščitnik Kritju, se lahko zanesete na dolgotrajno pripomoček, ki učinkovito ščiti vaš slušalke pred umazanijo, prah in madeži, izboljšanje njihove trajnosti in celotno življenjsko dobo.

4.Priročno Shranjevanje Rešitev: slušalke zaščitnik kritje ne vpliva na delovanje in uporaba slušalke, in prihaja z a carabiner za enostavno pritrditev.Fine izdelave in gladke površine, da se udobno v roki.

5.Izboljšanje Vaše Slušalke Slog: Prilagodite vaš slušalke, kot še nikoli prej z naš patron zajema.Oblikovana za modno osveščeni, izberite iz paleto barv, da se popolnoma predstavljajo svoj edinstven slog.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo