Na voljo: Na zalogi

Univerzalni DSLR Fotoaparat Ploščad na Vrhu Ročaj Tri Hladno Čevelj Mount Adapter Za LED Lučka Mikrofon Kovinski Sir Grip Ročaj Trajne

(0 Mnenja Strank)

€14.32 - €19.35

Sku: d10925

Kategorija: Kamera & Foto

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: BINGJU
  • Fotografija Dodatki Tip: Puško Mikrofon

Univerzalni DSLR Fotoaparat Ploščad na Vrhu Ročaj Tri Hladno Čevelj Mount Adapter Za LED Lučka Mikrofon Kovinski Sir Grip Ročaj Trajne

[Quick Mount] univerzalni nastavek fotoaparata vrhu ročaj se lahko neposredno nameščena na nastavek fotoaparata in enostavno zaklene z thumbscrew

[Širok Združljivost] Ta vrh ročaj s standardno hladno čevelj vmesnik je združljiv s široko paleto fotoaparat vroče čevlji, ki so združljive s za Sony za Canon za Nikon za Olympus za Lumix za Pentax digitalni mirrorless kamere, in še več.

[Priročen Fotoaparat za Fotografiranje] univerzalni vrh ročaj omogoča vam, da ga namestite v nasprotni smeri in omogoča enostavno zajemanje nizko-kota in multi-angle posnetkov.

[Več Možnosti namestitve] Funkcije več 1/4 inch & 3/8inch navojne luknje, da naj si graditi svoj fotoaparat ploščad.To je enostavno pritrdite na področju monitor, mikrofon, LED luči, video svetlobe, na-bliskavica, mikrofon sprejemnik ali drugi dodatki za 3 hladno čevelj nosilcev.

[Težka Strukturo] En kos aluminija zlitine vrhu ročaj je čvrst in vzdržljiv.Zlahka zdrsne na lahek ročaj v fotoaparat vrečko in jo sprejmejo na vaš naslednji fotografski izlet.

Barva:črna

Material:Aluminij zlitine

Velikost: 132 x 69 x 23 MM

Vsebina Paketa:

1 x Univerzalna Kamera Hladno Čevelj Vrh Ročaj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo