Na voljo: Na zalogi

Ženske Udoben Sneg Škorenjčki Ravno Pete Ženske Bombaž Dihanje Čevlji, Primerni za uporabo v Zaprtih prostorih na Prostem

(0 Mnenja Strank)

€31.12

Sku: d10860

Kategorija: Ženske Čevlje

Oznake:

Specifikacije

  • Zgornji Material: Krzno
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Obloge Materiala: Poliester
  • Sezona: Pozimi
  • Boot Tip: Sneg Škornji
  • Blagovna Znamka: Swokii
  • Material Gredi: Krzno
  • Podplat Materiala: Gume
  • Vložek Materiala: Pliš
  • Boot Višina: GLEŽENJ
  • Pete Vrste: Ravno s

NOV99 Toplo Čevlji Kratek Škornji Ravno Pete Ženske Bombaž Dihanje Čevlji Darilo za Punco Ženske Ljubimec NOV99

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Vrhunsko Izolacijo: Te zimske ženske snow škornji so izdelani z izjemno izolacijo obdržati noge toplo in prijetno v hladnih vremenskih pogojih.

Vse Dan Udobje: gospe udoben sneg škorenjčki značilnost ravno pete in oblazinjen vložek, ki zagotavlja celodnevno udobje ne povzroča kakršne koli neugodja ali stopala utrujenost.

Dihanje in Vonj Dokazilo: Naše tople čevlje, kratke čevlji so izdelani z dihanje materialov, ki omogočajo kroženje zraka, preprečevanje znoj in vonj nastane.Poslovite od smrdečih nog!

Šok, ki Absorbira Edini: Ti ravno pete ženske bombaž dihanje čevlji so opremljeni z blažilnikom edini, ki zagotavlja odlično podporo in ubla, zmanjšanje vpliva na vaše noge in sklepov.

Vsestranski in Stilski: Primerna za notranjo in zunanjo dejavnosti, te sneg škornji bo odlično darilo za punco ali katera koli ženska, ki ljubi modo in udobje.Prav tako so idealna za nošenje na beachside izlete.

Specifikacija:

Zgornji Material: Guma+Bombaž

Vzorec: barva

Velikost Stopala Dolžina(cm)

35,22.5

36,23

37,23.5

38,24

39,24.5

40,25

41,25.5

42,26

43,26.5

44,27

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Paket Vključuje:

1 Par Čevljev

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili z ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Če imate kakršna koli vprašanja glede naročil, prosim, in se obrnite na nas najprej bomo vam izpolnjujejo odgovor.Ker vaša podpora je naša gonilna sila.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo