Na voljo: Na zalogi

Motorno kolo Kolo Olje za Verige Anti-spray Orodje, motorno kolo, Kolo Olje za Verige za Shranjevanje Orodja " Verige Čiščenje Olja Splash-Proof Orodja

(0 Mnenja Strank)

€4.16 - €8.33

Sku: d106712

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Klešče & Odstranitev Orodje

Značilnosti:

1. Visoko kakovostnega materiala: Naše verige čiščenje olja splash-proof orodje je izdelano iz kakovostne ABS materiala, ki je vzdržljiv, močan in varen za uporabo.Visoko gostoto, lahko rešijo problem smeti onesnaževanja.

2. Praktična orodja: Naše motornega kolesa in kolesa olje za shranjevanje orodja polje lahko rešijo problem naključnega brizganja med proizvodnjo olja procesu, in to je priročno in varno, da poberem.

3. Sprejme z onesnaženjem z nafto: Naše kolesarske verige olje za shranjevanje orodja polje lahko učinkovito sprejme z onesnaženjem z nafto in zavrne onesnaževanja.Z splash-proof ustnice, da imajo tekočine pri prenašanju ali lije, to je hiter in enostaven za uporabo.

4. Dobra združljivost: Naše kolesarske verige olje za shranjevanje orodja polje je 100% novih kakovostnih kakovosti, tako da se lahko široko uporablja v kolesa in motorna kolesa.To je dobro združljivost.

Specifikacije:

Tip: Izposoja Motornih olje za verige za shranjevanje orodja"

Področje uporabe: splošna motorna kolesa, kolesa

Material: ABS

Naše verige čiščenje olja splash orodje je izdelano iz kakovostne ABS materiala, vzdržljiv, močan in varen za uporabo.To lahko rešili problem slučajno brizgne v času proizvodnje nafte.

Package Seznam:

1*Splash-proof orodje

Opombe:

1. Zaradi različnih monitorjev in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm meritev odklona.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo