Na voljo: Na zalogi

Majhen Pas Fanny Paket PU Usnje Pasu Vrečko Crossbody Torbici Z Nastavljivim Traku Crossbody Fanny Paket Naramni Torbi Za Piknik

(0 Mnenja Strank)

€4.48 - €6.41

Sku: d104793

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: liilaimic
  • Material: najlon

Ta Majhen Pas Fanny Paket je izdelan iz mehke in trpežne materiale, enostaven za uporabo in lahko imajo visoke zmogljivosti elementov.Primerna za več priložnosti, to je kot nalašč za rojstni dan, Božič in posebne počitnice.

Specifikacija:

Material: PU usnje

Kapaciteta: 5 L

Velikost izdelka: širina 10 cm/3.93 v; višina 10 cm/3.93 v; debelina 4 cm/znašala 1,57 v; ramenski trak dolžine 110 cm/43.30 v (nastavljiva)

Teža: 100 g o

Barva: črna, kava, rjava

Seznam Vsebine:

Mini Fanny Paket*1Pcs

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljiv Material: mehko in trajne PU usnje material ta mini crossbody vrečko za otroke, zaradi česar je idealen za majhne roke.Lahko enostavno čiščenje z vlažno krpo in ga ne poškodujejo.Plus, njegova oblika jim omogoča, da na enostaven način dostopate do svojih stvari.

2.Enostaven za uporabo: snap obliko te mini crossbody vrečko za otroke zagotavlja enostavno uporabo in varnostne elemente.To preoblikuje v ramen, pasu ali crossbody vrečko za dodatno vsestranskost.Je 110 cm pas je nastavljiv in odstranljiv, zaradi česar je še bolj priročno.

3.Visoka Zmogljivost: Ta mini crossbody vrečko za otroke, ki lahko imajo denar, kovance, sladkarije, prigrizki in druge majhne igrače bolj enostavno.To je glavni zadrgo žep s 5 L prostornine, kar je dovolj za svoje otroke, da nosijo svoje mora-kaj.

4.Vsestranska Uporaba: Ta mini crossbody vrečko za otroke ponuja preprost in eleganten dizajn, ki se lahko brez težav primerja z različnimi oblačila stilov za dogodke, kot so parki, potovanja, in še več.

5.Pozoren Darilo: Presenečenje za vašega otroka s to Mini Crossbody Vrečko: odlično darilo za rojstni dan, Božič, in druge posebne praznike.Idealen za vodenje mora-kaj organizirane in najemnin vaši otroci izrazijo svoj edinstven slog.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo