Na voljo: Na zalogi

NOVO 2001 2002 2003 2004 2005 za Honda Civic Električne Energije Okno Glavno Stikalo

(0 Mnenja Strank)

€8.67 - €16.36

Sku: d10398

Kategorija: Notranjost Deli

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Novo v škatli.Neposredno od proizvajalca.Enako na videz in delovanje v vaš OEM (proizvajalec originalne opreme) stikalo.To stikalo je celovita enota, ki jo potrebujejo, vključno z gumbi, vezje, vtičnice itd.

NAMESTITEV: Če ste nikoli odstraniti ali namestiti to stikalo prosim, ne bodite, da so to storili.To je enostaven 5 minut dela.Previdno ločite do plastičnih preklopite pokrov ali ploščo, stikalo je pritrjena z vijaki in vaša vrata ožičenje, ki je priključen na stikalo z jezički banda žice posnetek.

Izvlecite sponke brez tugging na ožičenja.Morda boste morali zmanjšujejo zavihek z majhen izvijač, medtem ko delaš to.Priključite novo stikalo in test.Swap kritje na novo stikalo in spustite nazaj v vrata.Končano!

PLASTIC MOLDING, ki ZAJEMA STIKALO (ALI "OKVIRJU"): To je ločen, ki z lahkoto loči od dejanskega preklop so zamenjava.Ne boste morali kupiti ploščo ali uporabi stikalo s ploščo pritrjena (razen seveda, vaš plošče je zdrobljen ali manjka!)

Model: Civic

Vgradnjo Tip: Direktna Zamenjava

Prestopne točke št. Dela: 35750-S5A-A02ZA

barva: črna

Material: Core penzion + plastično lepilo

Vsebina Paketa:

1 * Steklena dvižno stikalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo