Na voljo: Na zalogi

Pozimi Risanka morski Pes, ki Grize Roko Rokavice Toplo Kvačkanje Pletene Full/Half Prst morski Pes, Palčniki, Rokavice brez Prstov Za Božič F3L3

(0 Mnenja Strank)

€9.42 - €15.70

Sku: d10332

Kategorija: Oblačila Dodatki

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Slog: Novost
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Spol: Unisex
  • Kraj Izvora: Kitajske (Celinska)
  • Postavka Vrsta: Rokavice & Palčniki
  • Dolžina Rokavice: Zapestje
  • Vzorec Tipa: Živali
  • Material: Poliester

Opis:

barve, kot je prikazano

Material:poliester

Teža: polno prst 73g, pol prsta: 46 g

Velikost: polno prst 26*11,5 cm/10.23*4.52 cm; pol prsta: 10*19 cm/3.93*1.18 cm

1. Lepe risanke design: Ta rokavice sprejme srčkan risanka siva shark design, da ljudje, igriv in lep občutek.Morskega psa, veren izraz dodaja, da je zabavna in slog rokavice.

2. Toplo in udobno: rokavice so izdelane iz visokokakovostnih prst-woven materiala, ki ima dobro toplotno zmogljivost in lahko nudijo toplino in udobje za vaše roke, v hladno jesen in zimo.Ob istem času, rokavice, so izdelani z na pol prsta, kar je priročno za vas, za opravljanje različnih dejavnosti, kot so tipkanje, pisno ali z uporabo mobilnih telefonov in tako naprej.

3. Visoko kakovostnega materiala: rokavice so narejene iz mehkega, udobno prst-woven materiala, ki je mehka in ni enostavno, da tabletke ali zbledi.Ob istem času, rokavice imajo nekatere elastičnost in so primerni za nošenje za ljudi z različnih strani oblik.

4. Večnamensko uporabo: Rokavice niso primerna le za vodenje toplo v vsakdanjem življenju, ampak tudi lahko uporabite kot rokavice za uporabo v zaprtih prostorih dejavnosti, pisanje rokavice, vožnje rokavice, itd.Zagotavlja zaščito in udobje za vaše roke, doma, v pisarni ali na prostem.

Previdnostni ukrepi:

1. Vsi vemo, da različne računalnike prikaz različnih barv, in dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od sliki spodaj.

2. Če ugotovite, da je težko, da izberete velikost, se lahko obrnete na mene, v vsakem trenutku, vam bomo dali nekaj predlogov, ampak to je samo za referenco.

3. Mi lahko sprejema naročil mešanih izdelkov, barv in velikosti.

Ta izdelek vključuje

1 par rokavic

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo