Na voljo: Na zalogi

Avto Nalepka Za Odstranjevanje Barve Spray Lepilo Odstranjevalec Za Avtomobile Avto Nalepke Odstranjevalec Kovinski Adhesive Remover Oglaševanje Nalepke Odstranjevalec Lepila

(0 Mnenja Strank)

€3.90 - €7.82

Sku: d102688

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

S hitro penetracijo, je učinkovito odstranjuje lepilo, ne da bi poškodovali površine.Zaščitite svoj avto barve, medtem ko vodenje površine brezmadežne.Kot nalašč za dom, pisarno, avtomobilska ali industrijsko uporabo.

Ime: Lepila, odstranitev čistilec

Zmogljivost: 30 ml, 50 ml, 100 ml

Seznam:

adhesive remover spray*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Napredno Formula: Ciljna težka lepila z močno čistilno moč naših adhesive remover spray.Enostavno strip stran trdovratno umazanijo iz katerega koli površini, ne da bi poškodovali to.

2.Hitro delujoči formuli: Z našo adhesive remover spray je napredno prodor tehnologije, se lahko hitro in enostavno odpravo lepljivo umazanijo in dosegli gladko, brez umazanije površino.

3.Zaščitite Vaš Avto Barve: Varno odstranite nalepke, nalepke, lepilo in lepilo umazanije s svoje vozilo, s tem močno lepilo za odstranjevanje barve spray.Uživajte v obnovitev vašega avtomobila videz brez kakršne koli poškodbe ali praske na barve.

4.Olje za odstranitev Pomočnika: ne morem se znebiti trdovratnih lepilo ali madeži?To lepilo za odstranjevanje barve spray je vaša rešitev!To lahko odstranite različne vrste madežev, kar je v veliko pomoč pri ohranjanju vašega gospodinjstva čistočo.

5.Izjemno Koristna: Iz stekla in kovine na les, usnje, tla in stene, naše adhesive remover spray pokvari trdovratno umazanijo na vseh površinah.S svojo vsestransko formula, to je kot nalašč za dom, služba, avto, ali industrijskih okoljih.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo