Na voljo: Na zalogi

Motorno kolo Digitalni merilnik vrtljajev Nepremočljiva Hitrost Merilnega Instrumenta Univerzalni Merilnik Temperature Merilnik Trajne LED prevožene poti

(0 Mnenja Strank)

€31.25

Sku: d102247

Kategorija: Deli Za Motorno Kolo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Dolžina: 10cm
  • Ime Modela: Digitalni Motorno Kolo Merilnik Vrtljajev
  • Postavka Višina: 5cm
  • Posebne Funkcije: Vodoodporni Digitalni Merilnik, Merilnik Nivoja Olja
  • Element Teža: 262g
  • Element Širina: 13cm

Bullet Točk:

1. Večjo Varnost V Cestnem prometu: digitalni LCD merilnik hitrosti to motorno kolo dodatno izboljša varnost v cestnem prometu za prikaz hitrosti z natančnostjo.Svoje merilno območje 0~160km/h in napetost 12V DC, zaradi česar je zanesljivo orodje za vašo vožnjo.

2. Trajna in Nepremočljiva: Uživajte dolgotrajno uporabo z našo motocikel digitalni merilnik hitrosti, narejen iz izbranih materialov in močne, odporne na obrabo ABS lupino.To je tudi popolnoma nepremočljiva, ki zagotavljajo trajnost in zanesljivost tudi v težkih razmerah.

3. Odlično Vidljivost: V zelo temnih prostorih ali pogoji osvetlitve, jasno anti-glare objektiv in high-definition LED indikator, da je enostavno enostavno pogled iz vseh zornih kotov.

4. Izboljšano Natančnost: napredni čip tehnologije in električnih komponent v tej digitalni merilnik hitrosti posredujete vaše motorno kolo s stabilno delovanje in visoko natančnost.Svojo elegantno obliko doda stilsko dotik na vašo vožnjo, ki dopolnjuje svojo večjo funkcionalnost.

5. Enostavna Namestitev: Ta motocikel digitalni merilnik hitrosti, je enostavno namestiti in odstraniti vse motocikle s 12V napajanje.To je 2,6-palčni premer in za 2,8-palčni vgradni nosilec dolžine, tako da lahko fit to brez spreminjanja, rezanje ali vrtanje.

Opis:

Motorno kolo merilnik vrtljajev Merilnik, ki natančno pokaže hitrosti z napredno čip tehnologije in električne komponente.Njegove močne in odporne na obrabo gradnje je dopolniti z jasno objektiv, zagotavlja enostavno prepoznavnost.Veljajo za vsa motorna kolesa z 12V napajanje, nadgradnjo vaše jahanje izkušnje s tem zanesljiv instrument.

Specifikacije:

1. Merilno območje: 0-10000 vrt. / MIN

2. Področje uporabe: Univerzalno za motorna kolesa

3. Barva: črna, krom srebrna

Seznam Vsebine:

1* Univerzalno Motorno Kolo Merilnik Hitrosti

Opomba:

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo